Victor Ponta, despre decizia DNA în cazul Ghiță: Mi se pare în afara regulilor democratice

| 24 iun, 22:53

Victor Ponta a criticat miercuri, la România TV, decizia procurorilor DNA de a-i interzice deputatului Sebastian Ghiţă să-şi exercite funcţia de parlamentar, spunând că este "un precedent grav".

Premierul Victor Ponta a spus, la România TV, că este absolut neconstituțional să i se interzică unui parlamentar să își exercite mandatul în baza deciziei unui procuror.

"Nu am auzit până acum ca uni membru al unui Parlament să i se interzică să își exercite mandatul de parlamentar. Nu cunosc baza constituțională. E ceva ce mi se pare absolut înafara regulilor democratice.

Nu ştiu dacă România mai e o țară democratică. Orice decizie poate fi cenzurată. Eu vorbesc de sun principiu. Ce făceam dacă azi la Codul Fiscal un procuror interzicea la o 100 de parlamentari să vină la vor și Codul nu trecea”, a spus premierul, despre interdicția primită de deputatul Sebastian Ghiță de a a-şi exercita atribuţiile de deputat.

Citeşte şi: VICTOR PONTA se întoarce în ţară

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ