Sebastian Ghiţă: Planul Opoziţiei este să-l umilească pe Ponta

| 24 iun, 23:27

Sebastian Ghiţă a declarat miercuri la România TV că planul Opoziţiei este să-l umilească pe Ponta, forţându-l să demisioneze, ca mai apoi preşedintele Klaus Iohannis să propună un premier cu guvern minoritar.

"Planul Opoziţiei este să-l umilească pe Ponta, să-l ia cu poliţia de la aeroport şi să-l forţeze să-şi dea demisia. Planul celor de la PNL şi a celor care îi susţin e să facă un guvern minoritar. Cei care ticluiesc acest plan povestesc la nesfârşit că, după ce Ponta va fi doborât cu orice mijloace, Iohannis propune un premier cu guvern minoritar. Motivul pentru care grăbesc doborârea lui Ponta e ca parlamentarii nu vor dizolvarea Parlamentului şi vor vota orice guvern", a precizat Sebastian Ghiţă la România TV.

Deputatul a adăugat că Guvernul poate fi răsturnat prin două modalităţi: demisia premierului sau o moţiune de cenzură.

"Căderea unui guvern poate avea loc în două maniere: fie îşi dă demisia premierul şi în această seară a spus că nu vrea să facă asta, fie Guvernul e doborât printr-o moţiune de cenzură care nu se mai poate întâmpla.

Citește și:  VICTOR PONTA reacționează din Turcia: Decizia DNA în cazul deputatului Sebastian Ghiţă, un precedent grav


Planul e simplu: să-l umilească, să-l târască la Poliţie, să-l aducă cu mascaţii din aeroport, să facă tot ce pot pentru a-l pune în situaţii umilitoare şi stânjenitoare pe premierul României ca el să-şi dea demisia.

Ştiu că n-au altă şansă şi atunci o să-i interzică să meargă în clădirea guvernului, aşa cum mie, deputat al României cred că pot să-mi interzică să merg în Parlament şi să-mi exercit funcţia, calitatea de deputat, fără să citească ce scrie în constituţie", a precizat Sebastian Ghiţă.

Deputatul PSD a precizat că procurorul i-a interzis să vorbească cu premierul Ponta, deşi primul-ministru nu are nicio calitate în dosar.

"Procurorul mi-a interzis să vorbesc cu Ponta deşi acesta nu are nicio calitate în dosar, nici martor, nici suspect", a mai precizat deputatul.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 iun, 09:37
Roberta Georgescu
si daca il umileste putin,ce problema ar fi?
doare fizic?
ii recidiveaza meniscul?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ