Victor Ponta: "Guvernul manipulează datele în mod intenţionat"

| 16 sep, 22:13

Liderul partidului Pro România, Victor Ponta, afirmă că statistica privind evoluţia zilnică a cazurilor noi de infectări cu noul coronavirus este manipulată şi nu reflectă situaţia reală a îmbolnăvirilor.

Conform liderul Pro România, aceste date sunt oferite intenţionat mai mici pentru a se putea organiza alegerile locale din 27 septembrie.

"Cât timp o să avem Guvernul Orban oamenii nu vor primi alocaţii sau pensiile. Au zis că le amână la anul, dar atunci vor fi şi mai puţin bani şi nu vor fi alegeri. Pe 27 septembrie, între sănătatea noastră şi interusul politic al PNL, acesta a decis foarte clar pentru alegeri.

Citeşte şi Avertismentul lui Virgil Musta: "Secţiile ATI sunt pline. Vom ajunge în situaţia Italiei"

Acest lucru va costa vieţi omeneşti şi ne va duce într-o situaţie mai gravă. În mod inteţionat, Guvernul manipulează datele şi anume nu face destule teste. Am ajuns la un număr de teste de 12.000-15.000 în timp ce restul ţărilor fac 100.000 de teste pe zi. Se doreşte până pe 27 septembrie să nu se testeze oameni" , susţine Victor Ponta, potrivit RomâniaTV.net.

"Guvernul nu doreşte să aflăm adevărul, dar asta ajută ca foarte mulţi oameni să ştie să nu intre în contact, să stea izolaţi. Guvernul vrea să facă alegeri şi vor să ţină numărul cât mai mic" , a menţionat liderul Pro România.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ