Mihai Fifor, propus de Victor Ponta pentru funcţia de ministru al Transporturilor

| 21 iun, 16:19

Premierul Victor Ponta a trimis la Palatul Cotroceni propunerea pentru funcţia de ministru al Transporturilor, portofoliu vacant de o săptămână, de la demisia lui Ioan Rus. Noul ministru va fi social-democratul Mihai Viorel Fifor.

Mihai Fifor este senator PSD de Dolj şi preşedinte al Comisiei pentru transporturi şi energie. Fifor a fost secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor în mandatul de ministru al lui Gabriel Oprea în 2009. Senatoru PSD are 45 de ani, şi este absolvent al Facultaţii de Litere a Universităţii din Craiova. Din 2010, el este preşedinte al PSD Craiova

Potrivit România TV, propunerea a ajuns la preşedintele Klaus Iohannis vineri, 19 iunie. Dacă şeful statului va fi de acord cu numele propus, se va stabili o dată de depunere a jurământului de către noul ministru.

Ioan Rus a demisionat, în urmă cu o săptămână, din postul de ministru al Transporturilor, în urma declaraţiilor sale referitoare la românii din străinătate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 iun, 08:54
Gruia Stoica
este evident ca la Transporturi este obligatoriu sa fie licentiat in litere...
trebuie sa stie doar 2 cifre:10% sau 20%
adica eventualul procent de spaga
22 iun, 08:39
AUREL
AUREL


Exclusiv pentru cei care vor bani! Oferim tuturor cel mai nou sistem de colaborare part-time la domiciliu! Castiguri garantate prin contract de comision! Activitatea este usoara si relaxanta! Oamenii au inceput deja sa castige bani! Cereti chiar acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
21 iun, 19:47
PETRE
Aprobarea
lui Fenechiu o ai ?
Daca nu ,acasa stai(ca o sa "iasa cu bay,bay...")

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ