Mihai Fifor, despre propunerea preluării Ministerului Transporturilor

| 22 iun, 14:34

Senatorul PSD Mihai Fifor a declarat, luni, că nu a avut "o discuţie oficială" referitoare la preluarea portofoliului Transporturilor. Totuşi, Fifor a ţinut să precizeze că o astfel de propunere "ar fi onorantă pentru orice membru al Parlamentului şi al partidului".

"O astfel de propunere este onorantă pentru orice membru al Parlamentului, pentru orice membru al partidului nostru. Este un lucru pe care, probabil, fiecare politician şi l-ar dori în carieră. Acum, deocamdată, discută pur speculativ, de aceea am avut şi rugămintea să vedem cum evoluează lucrurile şi după aceea o să facem o discuţie", a afirmat Mihai Fifor.

Social-democratul a mai spus că ultima sa discuţie cu premierul Victor Ponta a fost la momentul moţiunii de cenzură. Mihai Fifor a ţinut să precizeze că experienţa sa "destul de bogată în administraţie" îl recomandă pentru postul de ministru al Transporturilor.

"Eu cred că am o experienţă destul de bogată în administraţie, fie că discutăm de administraţia locală, fie că discutăm de administraţie centrală, sunt un om care a lucrat în zona guvernamentală, dar haideţi să facem o discuţie aplicată când avem un motiv să o facem", a completat senatorul Mihai Fifor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ