Victor Ponta intervine în scandalul declanşat de revoluţionari. Măsură de ultimă oră a premierului

| 05 ian, 21:15

Victor Ponta a decis să trimită Corpul de Control la Secretariatul care se ocupă de problemele revoluţionarilor, pentru a verifica modul cum s-au distribuit certificatele de revoluţionar din 1990.

Luni au fost proiteste mai bine de 10 ore, iar revoluţionarii au fost chiar şi în Guvern, pentru a discuta cu reprezentanţii Executivului.

În aceste condiţii, premierul Victor Ponta a decis să trimită Corpul de Control la Secretariatul care se ocupă de problemele revoluţionarilor, pentru a vedea cum s-au dat aceste certificate de revoluţionar, în ultimii ani.

În acest moment, numărul revoluţionarilor a ajuns la aproape 20.000. Chiar şi printre ei sunt oameni care recunosc că nu toţi ar trebui să primească acea indemnitzaţie de revoluţionar şi că ar fi trebuit să se facă un astfel de control.

Revoluţionarii sunt nemulţumiţi că vor fi obligaţi să obţină, pentru indemnizaţii, noi certificate prin care să ateste că au avut "un rol determinant" la Revoluţie, după cum a decis Guvernul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 ian, 02:39
tyrex
Pai cum sa nu faca galagie au invatat lectia cu diaspora la ambasade acum fac si ei la fel. Cum sa nu fie ofuscati cind toata tiganimea din Ilfov ( mii )are certificat de revolutionar si maninca banii romanilor degeaba si hoteste. Cum sa piarda asemenea ciolan dat de tiganul de Iliescu atatia ani.Normal vor revolutie.Pai ce ei la munca ? Nu ei la furat lemnele din paduri, pestele din balti, florile din parcuri, ajutoarele de la primarii care apoi le vand la pret dublu la coltul strazilor sub ochii primarilor, animalele si pasarile din curtile oamenilor, bransati la curentul electric, gaze si apa ilegal far contor sau ceasuri, ameninta cu moartea pe oricine care le spune adevarul in fata sau le da foc noaptea la case , sparg casele cu sutele fara ca , cretina aia de politie din Ilfov sa prinda vreodata pe cinevaetc etc dar ei sunt mari revolutionari . Nimeni nu vede hotia si nenorocirile facute de iei. Adevaratii revolutionari sa primeasca nu toate jegurile care cu mita si jmecherii au facut rost de certificat. Mai avem un pic si avem mai multi revolutionari decit populatie.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ