Victor Ponta: Nu merit acuzele și limbajul domnului Antonescu

| 13 feb, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că îşi doreşte ca USL să funcţioneze, iar Guvernul să rămână în formula actuală. Premierul a adăugat că nu merită limbajul şi acuzele lui Crin Antonescu.

Premierul Victor Ponta a intervenit telefonic la RomaniaTV și a vorbit despre tensiunile din USL. Iată principalele declarații:

 

Este important ca Guvernul să funcţioneze, ca USL să funcţioneze. Nu este vorba de concesii, nu s-a blocat nimic la Daniel Constantin, eu vreau să rămânem în formula actuală. A fost propunerea domnului Antonescu să schimbe Guvernul, în măsur în care ajungem la Parlament, trebuie să avem toate partidele în Guvern.

Eu am ales de mult timp, alegerea mea este USL şi bătălia noastră împotriva regimului Băsescu. Nu m-am răzgândit şi nu mă răzgândesc şi cred că toţi membrii USL au rămas la această gândire. Eu cred că nu merit nici eu, nici alţi colegi din USL limbajul şi acuzele domnului Antonescu. Avem un lucru important de făcut şi chiar atunci când primim aprecieri nemeritate, trebuie să ne gândim la oameni, nu la noi.

Deocamdată avem Guvern, avem funcţii care ocupă legal funcţiile, în acest moment avem miniştri la toate ministerele, inclusiv la MAI. Imediat cum există un acord în rândul USL, în aşa fel încât toate grupurile parlamentare să susţină acest acord, dacă nu, nu mergem şi funcţionăm ca şi până acum. Rezultatele noastre arată că suntem buni şi toţi miniştrii şi-au adus contribuţia. Interesul domnului Băsescu este de a rupe USL, dincolo de acest lucru, declaraţiile sunt extrem de aberante. Marţi spunea că Guvernul este un Guvern de corupţi, chema lumea în stradă, iar miercuri făcea apel la stabilitate. Cred că e vorba de un caz psihic. Nu va fi un Guvern USD, nu vreau aşa ceva, nu mi-am propus, eu sper ca Guvernul să rămână până în 2016 aşa.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 feb, 2014
wazzup.ro
Victor Viorel Ponta o marca a prostologiei cu marca made in Bukarest
13 feb, 2014
El Condor
Prejudicii aduse tarii
Afost cineva curios sa faca o statistica a prejudiciilor economice si sociale aduse tarii de toate aceste "mancatorii" intre expresedinte si guvern, intre guvernanti, intre partidele de aceeasi coloratura politica sau de pozitii diferite etc ? Toti politiienii alearga dupa ciolane, ciozvarte, sunci si tot felul de porcarii pentru beneficiul personal sau de grup (pentru ca partidele nu fac politica pentru tara, devenind doar niste grupari mafiote). Cum vreti ca un om integru sa accepte sa se murdareasca in mocirla in care inotati. Sunteti toti, dar toti, fara exceptie , niste inutili . Poate cineva sa ma contrazica ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ