Victor Ponta: Trebuie remediată rapid problema de la Casa de Sănătate

| 06 mai, 13:05

Premierul Victor Ponta a declarat, în debutul ședinței de Guvern, că trebuie remediată rapid problema de la  Casa de Sănătate, spunând despre cardul desănătate că este cea mai "importantă schimbare făcută în sistemul sanitar, chiar dacă încă mai trebuie îmbunătățit sistemul".

"Avem nevoie de cardul de sănătate. Sunt convins că trebuie îmbunătățit sistemul dar este și cea mai împortantă schimbare pe care o facem în sănătate", a spus Ponta.

Premierul a ținut să-l felicite pe Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, pentru lipsa cozilor la trecerea podurilor de la Fetești și Cernavodă.

De asemenea, Ponta a declarat că, din punctul lui de vedere, este esențial pentru România "nu doar combaterea corupției, ci și evaziunea fiscală".

"Sunt fenomene sociale adânc înrădăcinate și trebuie combătute", a explicat premierul.

În cadrul ședinței de Guvern, Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, va prezenta un raport pe tema prețurilor, care conține date statistice de la INS dar și de la Consiliul Concurenței.

 

Citeşte şi: Victor Ponta, la conferința dedicată turismului: Interesul străinilor pentru România este uriaș

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ