Videanu, Alina Bica, Dorin Cocoş şi fiul lui, la ÎCCJ: Judecătorii decid dacă îi ARESTEAZĂ

| 30 ian, 17:37

Adriean Videanu, Alina Bica, Dorin şi Alin Cocoş au fost aduşi în cursul după-amiezei de vineri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde judecătorii vor decide dacă aceştia vor fi arestaţi pentru 29 de zile.

Alin Cocoş, fiul afaceristului Dorin Cocoş, a fost reţinut de către DNA, sub acuzaţiile de trafic de influenţă şi dare de mită în dosarul retrocedărilor, în care Alina Bica a fost arestată preventiv în luna decembrie din 2014.

De asemenea, Adriean Videanu a fost reţinut, joi, de către DNA, în dosarul Alinei Bica. Acuzaţiile care i se aduc fostului primar al Capitalei sunt complicitate la abuz în serviciu.

Dorin Cocoş a fost audiat, vineri, la DNA, iar procurorii cer arestarea sa preventivă în dosarul în care şi fiul său, şi Adriean Videanu sunt implicaţi.

Procurorii DNA au dispus începerea urmăririi penale și reținerea pentru 24 de ore, a inculpatului Cocoş Dorin, om de afaceri, cu privire la săvârșirea infracțiunilor concurente de trafic de influență şi dare de mită.

"Inculpații COCOȘ DORIN și BICA ALINA MIHAELA (arestată preventiv într-un alt dosar pentru infracțiuni similare), la data faptelor membră a Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, din cadrul A.N.R.P., sunt prezentați, la data de 30 ianuarie 2015, la Înalta Curte de Casație și Justiție, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, alături de COCOȘ ALIN, VIDEANU ADRIEAN și MIHĂILESCU IONUȚ FLORIAN", se precizează într-un comunicat DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ