VIDEO Ce s-a întâmplat cu un sportiv care s-a luat la întrecere cu metroul

| 18 sep, 2014

Un sportiv britanic a vrut să dovedească lumii întregi că poate fi la fel de rapid ca metroul aşa că nu a stat pe gânduri şi s-a luat la întrecere cu trenul subteran.

Distanţa pe care s-a disputat întrecerea a fost o singură staţie. James Heptonstall, jucător de rugby, a început cursa dintr-un vagon al garniturii de metrou, pentru a nu putea fi acuzat că trişează în vreun fel.

Îmbrăcat sport și cu un aparat de filmat miniatural fixat pe capul său, sportivul a sprintat din vagon imediat cum s-au deschis ușile, a urcat scările stației de metrou și a alergat la suprafață pe cel mai scurt traseu până la stația următoare a trenului subteran.

Coboară atât de rapid scările, încât aproape se lovește de perete, însă în timp ce ușile metroului sunt aproape de închidere, James Heptonstall se prăbușește epuizat de efort pe podeaua vagonului.

Reîntoarcerea sa în metroul din care tocmai coborâse cu o stație înainte a provocat pasagerilor încântare și admirație, deoarece a reușit să demonstreze că omul se poate întrece cu metroul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ