VIDEO: Gafă de proporţii! Cum a fost botezat preşedintele Franţei

| 30 mar, 11:17

Numeroşi şefi de stat şi oficiali din mai multe state, printre care şi ministrul de Externe al României, au participat la marşul internaţional de solidaritate cu victimele atentatului din muzeul Bardo din Tunisia.

Preşedintele tunisian Beji Caid Essebsi a făcut o gafă de proporţii în discursul său.

Venerabilul om politic l-a prezentat pe şeful statului francez, Francois Hollande, cu numele predecesorului său din anii '80-'90, François Mitterrand.

După ce şi-a dat seama de gafă, preşedintele tunisian şi-a cerut scuze, l-a pupat pe Hollande şi a afirmat că pe Mitterrand îl cunoaştea "pe vremea sa".

În vârstă de 88 de ani, preşedintele tunisian Beji Caid Essebsi a fost ales în funcţie în decembrie anul trecut. El a fost, între altele, ministru de Externe al ţării sale, în timpul primului mandat al lui Mitterrand.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mar, 12:17
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ