VIDEO Mesaj în limba română al noului ambasador al SUA

| 21 sep, 13:48

Ambasadorul agreat al Statelor Unite în România, Hans Klemm, care astăzi își va prezenta scrisorile de acreditare la Palatul Cotroceni, spune că s-a îndrăgostit de România încă din facultate, unde l-a avut ca profesor pe distinsul scriitor și critic literar Matei Călinescu.

„După mai mult de 30 de ani ca diplomat, sunt profund onorat că președintele Obama m-a ales să reprezint America în România. Interesul față de țara dvs. mi-a fost trezit de profesorul meu din Universitate, Matei Călinescu, distinsul și reputatul scriitor și critic literar român. De atunci sunt fermecat de cultura, limba și istoria României”, spune Hans Klemm în mesajul său.

Diplomatul american spune că obiectivul său ca ambasador va fi consolidarea Parteneriatului pentru securitate pe care SUA îl au cu România, dar și sprijinirea luptei pentru respectarea statului de drept și combaterea corupției, extinderea comerțului și investițiilor bilaterale și întărirea legăturilor între popoarele american și român.

Citeste si:  Câţi bani va cheltui ROMÂNIA pentru primirea refugiaţilor

„Doresc să avem un dialog fructuos și deschis cu voi, personal sau online. Eu și soția mea, Mary, abia așteptăm să vă cunoaștem frumoasa dumneavoastă țară și orașele pline de viață. Așadar, pe curând!”, își încheie mesajul ambasadorul agreat al Statelor Unite la București.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ