VIDEO ŞOCANT cu asasinatul din Rusia. Mii de oameni participă la marşul în memoria lui Boris Nemţov

| 01 mar, 13:22

Adversar declarat al lui Vladimir Putin, Nemtov a fost impuscat in spate de 4 ori. El afirmase recent, intr-un interviu, ca se teme sa nu fie ucis de Putin, din cauza opozitiei sale fata de razboiul din Ucraina.

UPDATE: Mii de participanți la marșul organizat în memoria opozantului Boris Nemțov, ucis în noaptea de vineri spre sâmbătă în centrul capitalei ruse, au început să se reunească în Piața Slavianskaia din centrul Moscovei, relatează agenția Tass, în pagina electronică.

Multe persoane poartă portrete ale lui Nemțov, iar situația este calmă. Marșul a început la ora 15.00 (14.00 ora României).

Între timp, un marș de comemorare a început deja la Sankt Petersburg, unde câteva sute de persoane s-au reunit la stația de metrou Gorkovskaia pentru a mărșălui către Marsovo Pole, unde va fi organizată o ceremonie funerară.

Citeşte şi: Boris Nemţov, lider al opoziţiei din Rusia, ucis în centrul Moscovei. Liderii lumii şocaţi de acest gest

UPDATE: Trei martori există până la această oră în cazul asasinatului lui Boris Nemțov. Unul dintre ei, Victor, a vorbit într-un interviu pentru Lifenews.ru, conform Flux24

Bărbatul susține că se afla aproximatix la 80 de metri în spatele lui Nemțov și nu era atent la ce se întâmplă în jur butonând pe smartphone. La un moment dat a ridicat ochii și a văzut prima dată o femeie la pământ. În același timp a văzut un bărbat care fugea spre partea carosabilă, unde s-a suit într-o mașină de culoare albă. Victor s-a repezit spre victima împușcată, precizând că prietena politicianului, Anna Duritskaya, nu a pățit nimic. Nemțov însă a mai trăit câteva momente. Fusese împușcat în spate. Opozantul lui Putin a murit în spatele lui Victor, care a spus acum că nu cunoștea identitatea persoanei decedate.

UPDATE: Vladimir Putin a condamnat asasinarea lui Nemtov, transmitand, prin purtatorul sau de cuvant, ca uciderea opozantului rus "poarta semnele distinctive ale unui asasinat la comanda si reprezinta o provocare." Putin a cerut comitetului de ancheta, Ministerului de Interne si FSB-ului (fostul KGB) sa investigheze asasinatul.

Citeşte şi: Vladimir Putin: Vom face tot ce este posibil pentru ca autorii asasinării lui Nemtov sa fie pedepsiţi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 10:08
Teodor
LOCURI DE MUNCA SIGURE SI LA INDEMANA ORICUI
LOCURI DE MUNCA SIGURE SI LA INDEMANA ORICUI!Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul „INFO” la adresa de email: [email protected]
02 mar, 13:44
ANDREI
asa da
 Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: 
[email protected]
02 mar, 07:36
Adam
Oferta pentru toate judetele
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! NU este necesara niciun fel de experienta! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ