VIITORUL-STEAUA, suspectă de blat. Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf pe Facebook

| 21 apr, 2014

VIITORUL-STEAUA: Laurenţiu Reghecampf a reacţionat cu un mesaj dur pe facebook după ce Ionuţ Negoiţă, acţionarul majoritar al lui Dinamo, a lăsat să se înţeleagă că partida dintre Viitorul şi Steaua ar fi aranjată.

VIITORUL-STEAUA: "Eu cred că acest om ori nu are nici o treabă cu fotbalul (şi îşi merită soarta) ori face pe prostul. Cum poţi declara asemenea prostii?? Negoiţă, trezeşte-te, tată, nu te mai minţi singur. Steaua te-a umilit, iar aşa nu vei bate Steaua nici peste 100 de ani!!! Dar dacă mă gîndesc mai bine, e foarte bine aşa ca să pot doborî toate recordurile împotriva lui Dinamo!", a fost mesajul postat de Laurenţiu Reghecampf.

Suspiciunile lui Ionuţ Negoiţă vin după ce Steaua a pierdut în returul trecut în faţa Viitorului, scor 2-5, chiar în Ghencea. Dinamo nu a învins niciodată formaţia lui Gică Hagi, terminînd la egalitate de două ori şi pierzând în alte două rînduri.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ