Vila "dedicată" lui Băsescu ar putea fi închiriată cu 20.000 de euro lunar

| 07 oct, 2013

Guvernul a iniţiat negocieri cu o ambasadă pentru închirierea Vilei Dante din Bucureşti, pentru o chirie lunară calculată la peste 20.000 euro, a anunţat premierul Victor Ponta.

"Am evaluat cât ar costa chiria lunară pe care RA-APPS doreşte să o încaseze - e vorba de o chirie semnificativă, pentru că, totuşi, e o vilă în zona zero a Bucureştiului - şi avem deja negocieri cu una dintre ambasade pentru a o închiria, iar statul român, Guvernul şi bugetul ţării să beneficieze de chiria lunară în urma acelei vile", a spus premierul Ponta la Antena 3. Valoarea chiriei va fi de aproximativ 20.000 de euro lunar.

În vara anului trecut, în contextul referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, premierul Victor Ponta a susţinut că are date că Vila Dante a fost pregătită, cu reparaţii din bani publici de peste un milion euro, ca viitoare locuinţă a lui Traian Băsescu la finele mandatului. Informaţia a fost negată de Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ