Băsescu din nou în lacrimi: președintele rămâne fără piscină

| 21 noi, 2013

Gurile rele spun că nervii președintelui Traian Băsescu au fost iarăși întinși la maxim, când a aflat despre schimbarea statutului juridic al Vilei Dante.

Toate ceasurile rele de anul trecut par să revină pentru Traian Băsescu. În plin scandal pe tema terenului obținut în condiții bancare preferențiale și acuzat de trafic de influență în sprijinul bancherului Ghețea de la CEC, președintele are ieșiri publice din ce în ce mai nervoase. Nu întâmplător, au revenit imediat în memoria publicului ieșirile similare, când Traian Băsescu anul trecut s-a pierdut cu firea în urma dezvăluirilor privitoare la Vila Dante, proaspăt reparată, curățată și pusă la punct, destinată să-i revină președintelui după terminarea ultimului mandat.

Acum subiectul Vilei Dante revine și este din nou de actualitate, pentru că imobilul unde președintele se ducea conform propriilor declarații să folosească piscina, aflat în baza de protocol, a fost trecut de Guvern din domeniul public în cel privat al statului. Această mutare în scripte era absolut necesară pentru a permite închirierea sau chiar vânzarea imobilului în care s-au investit în 2012, conform dezvăluirilor făcute chiar de premierul Ponta, peste un milion de euro. La acea dată, în cadrul unui inedit protest politic, Guvernul USL a permis tuturor cetățenilor curioși accesul liber și vizitarea facilităților vilei. Una dintre scenele celebre care a rămas în memoria opiniei publice: imaginea femeii care, obosită de atâta plimbare prin încăperile luxoase, și-a răcorit picioarele în apa piscinei preferate de președintele Traian Băsescu. Această imagine avea să devină în cel mai scurt timp leit-motivul mediatic al guvernării USL.

În prezent, în mass media circulă deja numeroase zvonuri cu privire la vânzarea sau doar închirierea celebrei vile. Conform acestor speculații, chiar amabasada SUA ar fi interesată de imobilul luxos cu ieșire spre lacul Herăstrău, dotată cu piscină și sală de fitness. Vila Dante are o suprafaţă construită de 936 mp, una desfășurată de 2.670 mp, cât şi o grădină de 4.240 mp, fiind o proprietate ieșită din comun chiar și pentru cei obișnuiți cu standarde de calitate occidentale.

Gurile rele spun că nervii președintelui Ttraian Băsescu au fost iarăși întinși la maxim, când a aflat despre schimbarea statutului juridic al Vilei Dante. Traian Băsescu, celebru pentru periodicele scene de lacrimi, are acum încă un motiv întemeiat să-și caute batista. Dar, în fond, spun aceleași surse, la o țară rămasă fără flotă comercială, ce mai contează un președinte rămas fără piscină?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 2013
cantautor
acum o sa constate si restul de la 1-4,5-mil de votanti ,pentru cine se renova Vila Dante...
parca si vad afluxul de pensionari si angajati ai lui Voiculescu si Ghita in vizita la atasatul militar SUA...la ziua Portilor Deschise...
Apropo de flota:apreciez cerbicia guvernului actual de a nu privatiza Posta,oltchimul,cfr-ul....
se tin tare..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ