Vine vara! În weekend se anunţă temperaturi de 25 de grade

| 24 apr, 17:38

Vremea în următoarele trei zile va fi una frumoasă şi caldă, perfect de primăvară, însă de marţi instabilitatea atmosferică va pune stăpânire pe ţară şi va aduce ploi în aproape întreaga ţară.

Sâmbătă ne vom bucura tot de vreme în general frumoasă şi caldă pentru această dată. Norii acoperă parţial cerul în cea mai mare parte a zilei, abia spre seară instabilitatea atmosferică e ceva mai accentuată şi drept urmare norii se înmulţesc şi local în zona de munte şi izolat în vest şi in sud vor fi averse slabe şi descărcări electrice. Vântul suflă cel mult moderat. Temp maxime se vor situa în general între 14 grade în nordul litoralului şi 25 grade în Lunca Dunării.

VREMEA IN BUCURESTI: Weekendul începe cu vreme destul de frumoasă şi foarte plăcută sub aspect termic. Norii acoperă parţial cerul şi abia seara aşteptăm ceva înnorări mai consistente şi trecător şanse mai mari să plouă slab. Maximele termice vor fi în jur de 23 grade.

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea se menţine în general frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales după-amiaza şi noaptea, când pe arii restrânse în vestul şi nord-vestul ţării şi la munte şi izolat în rest vor fi averse slabe însoţite de fulgere şi tunete. Vântul va avea ceva răbufniri în zona litoralului. Temperaturile maxime se vor situa în general între 16 grade în nordul litoralului şi 25 de grade în Banat şi în Lunca Dunării.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea rămâne ceva mai caldă, duminică, decât în mod obişnuit în această perioadă, cu maxime de 23...24 grade. Va fi o zi frumoasă, cu soare generos şi nori de decor şi vânt cel mult moderat.

PROGNOZA METEO. Luni vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime cuprinse în general între 17 grade pe litoral şi 27 de grade în sudul extrem. Cerul va fi variabil şi doar pe arii restrânse, după-amiaza, mai ales în zona de munte, pe măsura ce instabilitatea atmosferică e mai accentuată, vor fi ploi de scurtă durată. Peste noapte fenomele asociate instabilităţii atmosferice se extind în jumătatea de vest a ţării, unde vor fi averse însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantităţile de apă vor putea fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină.

VREMEA IN BUCURESTI. Vreme caldă pentru această perioadă şi luni, cu maxime termică în jurul valorii de 25 de grade. Va fi şi o zi foarte plăcută ca aspect, cu cer variabil şi vânt în general domol.

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea va fi în general instabilă şi se va răci faţă de ziua anterioară. Norii acoperă cerul mai multe ore şi pe arii relativ extinse vor fi averse, descărcări electrice şi rafale de vânt. Local, ploile vor fi mai însemnate cantitativ şi trebuie să ne aşteptăm şi la căderi de grindină. Maixmele vor fi în general între 14 şi 22 grade. De miercuri până în weekendul viitor meteorologii anunţă temperaturi în general sub cele normale în această perioadă aşa că vremea va fi mai răcoroasă îndeosebi în prima parte a intervalului, când vor mai fi fenomene specifice instabilităţii atmosferice, cu precădere în nordul, în centrul şi în estul ţării.

Sursa: romaniatv.net

 

 

 

Tag-uri: meteo, vreme
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ