Prognoza METEO: Schimbare DRASTICĂ a vremii în toată țara

| 06 mai, 19:34

În noaptea zilei de miercuri spre joi, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, în special în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Oltenia și în cea mai mare parte a Moldovei, precum și în zonele montane.

Prognoza meteo 7 mai  anunță că joi, instabilitatea atmosferică va fi accentuată, mai ales în Transilvania, Muntenia, Dobrogea, Moldova și local în Oltenia și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie și, pe arii restranse, căderi de grindină.

Prognoza meteo 7 mai anunță că vremea va fi instabilă și se va răci față de intervalul anterior, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei.

În sudul, centrul și estul țării, precum și în zonele montane aferente, potrivit datelor din prognoza meteo 7 mai, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente pe parcursul zilei. Local cantitățile de apă vor fi mai însemnate și izolat vor fi căderi de grindină. Cantitățile de precipitații vor depăși local 15-20 l/mp si izolat 30/40 lmp, potrivit datelor din prognoza meteo 7 mai.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele înnorări și doar pe spații restrânse ploi slabe, după cum arată prognoza meteo 7 mai. Temperaturile maxime, potrivit datelor din prognoza meteo 7 mai, vor fi cuprinse, în general, între 18 și 25 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade.

În București, prognoza meteo 7 mai anunță că vremea va deveni instabilă și se va răci față de intervalul anterior. Cerul va avea înnorări, mai accentuate după-amiaza și seara și este posibil să cadă precipitații sub formă de ploaie, care pe alocuri vor avea character torențial.

Prognoza meteo 7 mai anunță că vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar minima va fi de 11…13 grade.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ