VIOREL HREBENCIUC: Nu ar fi o dramă dacă viitorul premier ar fi din afara PSD

| 22 aug, 2014

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc spune ca in cazul in care Victor Ponta va fi ales presedinte, "nu ar fi o drama daca viitorul premier ar fi din afara PSD".

Cat despre sefia partidului, parlamentarul a precizat, la RFI Romania, ca "nu va fi o lupta atat de acerba pe cat se anticipeaza. Colegii vor sta de vorba si cel mai bun va castiga, fara sa aiba prea multa concurenta".

"Am vorbit si aseara cu colegii mei, ii cunosc relativ bine pe toti si sunt convins ca nu va fi o lupta atat de acerba pe cat se anticipeaza. Asta inseamna ca pana la urma sunt convins, colegii vor sta de vorba si cel mai bun va castiga, fara sa aiba prea multa concurenta", a spus Hrebenciuc.

Intrebat daca personal crede ca viitorul premier va trebui sa fie neaparat de la PSD, deputatul a raspuns: "Nu, nu este o conditie. De altfel, daca nu ma insel si premierul a iterat o asemenea posibilitate. Pentru perioada pe care o traverseaza Romania pana in 2016 poate fi un om care poate sa conduca destinele tarii fara a avea neaparat o apartenenta de partid".

Un premier tehnocrat? "Da, l-am putea defini si tehnocrat (...). E o discutie mai lunga asta, dar oricum, daca ar veni un premier din afara partidului, nu ar fi o drama, ca sa spun asa", a replicat Viorel Hrebenciuc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ