Viorica Dăncilă, încă o gafă: "Cei 58 de kilometri va duce la deconcesionarea traficului"

| 02 oct, 10:58

Ziua şi gafa! Aşa pare să ne obişnuiască Viorica Dăncilă! Premierul a făcut o vizită la Fabrica de Avioane din Craiova, unde a vorbit despre căștigătorii contractelor de proiectare și execuție a drumului  expres Craiova-Pitești, despre care a spus că va duce la "deconcesionarea semnificativă a traficului". Cel mai probabil, Dăncilă a vrut să spună "decongestionarea".

"Astăzi (luni -n.r.) au fost desemnaţi câştigătorii contractelor de proiectare şi execuţie a drumului expres, în regim de autostradă, Craiova - Piteşti, tronsoanele I şi II. Durata de realizare a acestor contracte este de 36 de luni, perioada de garanţie a lucrărilor este de şapte ani. Execuţia lucrărilor pe cei 58 de kilometri va duce la deconcesionarea semnificativă a circulaţiei în localităţile Balş şi Slatina", a spus premierul Dăncilă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ