Viorica Dăncilă s-a răzgândit: PSD nu merge la consultările de la Cotroceni

| 11 oct, 09:09

Viorica Dăncilă a anunţat că PSD nu va merge la consultările de vineri, de la Cotroceni, pentru că nu a existat un Comitet Executiv în partid pentru a lua această hotărâre. Liderul PSD a adăugat că speră ca niciun membru de partid să treacă peste această decizie.

„Nu.De ce să mă duc mâine la Cotroceni? Partidul meu este invitat ultimul pe listă. Ca pondere, noi avem totuşi o pondere mai mare, nu suntem chiar ultimul partid. Nu se duce partidul. Eu ca să merg mâine la Cotroceni eu trebuia să am Comitet Executiv Naţional, să iau mandat de la CEx, apoi să merg la Cotroceni Sper ca nimeni să nu facă această greşeală, să treacă peste o decizie al partidului. Noi nu am decis acest lucru, dar pentru a merge la Cotroceni noi trebuie să avem mandat de la CEx. Ce mai contăm noi, domnul preşedinte să numească un guvern. Vom vedea ce cabinet va numi domnul preşedinte. Poate vom şi vota. Pentru ce să mergem mâine la Cotroceni?”, a declarat Viorica Dăncilă, la România TV.

Dăncilă a susţinut că a luat decizia fără a se consulta cu membrii din partid.

„Nu m-am consultat. Această consultare trebuie să aibă loc în Comitet Executiv. CEx noi avem mâine, la ora 18:00. Nu aveam cum să merg la întâlnirea cu preşedintele”, a subliniat Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat consultări cu partidele parlamentare vineri, la ora 11.00, pentru formarea unui nou Guvern, după ce moţiunea de cenzură a Opoziţiei a fost adoptată în plenul Parlamentului, iar încrederea în Cabinetul Dăncilă retrasă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ