Vodafone România: Investiţiile în programe sociale ajung la 15 milioane de euro

| 17 iun, 2013

Fundaţia Vodafone România a anunţat, astăzi, că investiţiile derulate în peste 700 de programe sociale se ridică, până în prezent, la valoarea de 15 milioane euro.

"Am început în 2008, ca primă Fundaţie corporatistă în România, cu proiecte de educaţie şi sănătate, realizate în parteneriat cu trei organizaţii non-profit din Bucureşti, Constanţa şi Călăraşi. Am continuat să ne extindem de la un an la altul către alte zone sociale şi să mărim numărul de asociaţii susţinute financiar şi de beneficiari. Aşa se face că, după 15 ani, sunt peste 200.000 de oameni care au beneficiat direct de proiectele Fundaţiei Vodafone", a declarat directorul Legal and External Affairs Vodafone România, Florina Tănase.

Din anul 2008 şi până în prezent, suma investită în sute de proiecte sociale a ajuns la suma de 15 milioane de euro. De asemenea, în decursul acestui an, Fundaţia Vodafone România are în plan finalizarea unor noi investiţii în domeniul sănătăţii, valoarea ridicându-se la peste 1,6 milioane de euro.

De asemenea, alături de Fundaţia pentru SMURD, va fi finanţat un nou centru de pregătire în medicină de urgenţă la Târgu Mureş, în valoare de 270.000 euro. În acest centru, cadrele medicale vor avea asigurate spaţii adecvate pentru traininguri şi simulări ale unor situaţii din viaţa reală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ