Cine este indianul care va conduce Vodafone România

| 04 mar, 2014

Indianul Ravinder Takkar (45 de ani) va prelua de la 1 mai 2014 conducerea Vodafone România, înlocuindu-l pe spaniolul Inaki Berroeta, numit la conducerea Vodafone Hutchinson Australia.

Ravinder a ocupat pozitia de CEO Vodafone Partner Markets, din ianuarie 2012, pana in prezent. Din acest rol, Ravinder a contribuit la cresterea business-ului, prin extinderea prezentei Vodafone si adaugarea de noi parteneri, precum Zain Group (Kuveit, Bahrain, Iordania, Arabia Saudita si Irak), Plus GSM (Polonia), Vodafone Brazilia, FarEasTone (Taiwan) si Vinaphone (Vietnam).

Ravinder s-a alaturat echipei Vodafone in 1994 si a avut numeroase pozitii executive, atat in Vodafone Group, cat si in companiile cu capital comun (joint ventures), printre care: Director Enterprise si Director de Strategie la Vodafone India, Group Manager de Dezvoltare pentru Vodafone Live, CTO la Vizzavi, precum si alte roluri operationale in Vodafone Spania si Vodafone Portugalia. Ravinder a fost membru al Board-ului la Vodafone India si la Indus Towers (joint venture intre Vodafone India, Airtel si Idea). Inainte de a lucra pentru Vodafone, Ravinder a fost consultant de management la DMR Group.

Indianul Ravinder Takkar, 45 de ani, este licentiat in Informatica al Universitatii Loyola Marymount, Los Angeles. De origine indiana, Ravinder este si cetatean american si va fi insotit in Romania de familia sa.

Pana la 1 mai 2014, Giovanni Chiarelli va prelua pozitia de CEO Interimar al Vodafone Romania si va continua sa fie, in acelasi timp, si CTO (director tehnic) al companiei, pozitie pe care o ocupa din 2012.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ