Voiculescu contraatacă: O dau în judecată pe Monica Macovei

| 10 iul, 2014

Răspunsul lui Dan Voiculescu vine după ce europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a anunțat că va da în judecată Trustul Intact și a adus acuze dure președintelui de onoare al conservatorilor.

“Cu toate ca nu merita, ii raspund totusi Monicai Macovei si, de fapt, populatiei Romaniei.

Declar public ca nu am informatii despre imprejurarile in care a murit Marin Ceausescu si responsabilul financiar care se ocupa de Crescent.

Totodata, explic public ca, in anii ’90 nu am infiintat un imperiu media – am infiintat un ziar, dupa un an – un radio, iar dupa inca un an – o televiziune. Toate au fost construite cu bani cinstiti si multe eforturi.

Imperiul media, despre care vorbeste procurorul comunist astazi, este un trust de presa national care are peste 5.000 de angajati si care plateste statului roman taxe si impozite de sute de milioane de lei anual.

Pentru afirmatia Monicai Macovei, ca eu as fi luat ceva de la poporul roman, o voi da in judecata, urmand ca ea sa probeze cele afirmate.”, susține Dan Voiculescu pe blogul personal.

 

***

Europarlamentarul Monica Macovei l-a numit pe Dan Voiculescu ”cancerul României” și anunța că va da în judecată trustul Intact, pentru dezvăluirile conform cărora ar fi fost procuror în timpul Mineriadei din 1990, notează ştiripesurse.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ