Voiculescu: Criza în USL, generată de acelaşi preşedinte maestru al dezbinării

| 19 dec, 2013

Criza din USL, după unii cea mai mare de până acum, a fost generată de acelaşi "preşedinte maestru al dezbinării, conflictului şi diversiunii", scrie pe blogul personal fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu.

"Ma bucur ca USL a rezistat si acestui soc punctual. A fost o criza – dupa unii cea mai mare de pana acum – generata de acelasi presedinte maestru al dezbinarii, conflictului si diversiunii. O criza reala, dar pe care, cu intelepciune si responsibilitate, am reusit s-o depasim", scrie Dan Voiculescu pe blogul său.

"Dorinţa revanşardă de a face rău românilor care l-au demis şi care îl detestă, ambiţia fără miză a lui Traian Băsescu sunt clinice şi au, de 9 ani, efecte nocive pentru cetăţeni şi pentru economie. În spatele unui deziderat populist se ascunde laşitatea şi neputinţa unui preşedinte care a pierdut tot şi a cărui ultimă şansă de a fi băgat în seamă e să producă conflict total între PSD şi PNL, Guvern şi presedinte, preşedinte şi Parlament. Felicit liderii Uniunii Social Liberale pentru că au dat dovadă, şi de această dată, de echilibru şi responsabilitate şi au înţeles că ducerea la îndeplinire a speranţelor românilor este mai importantă decât orice ambiţie politică", a notat liderul conservator.

El şi-a exprimat convingerea că, în continuare, obiectivele trebuie adaptate la realităţile şi nevoile lumii în care trăim, fără însă a uita că niciun proiect instituţional nu e mai important ca realitatea care l-a produs.

"România trebuie să continue pe drumul pe care a plecat în ceea ce priveşte creşterea economică, deschiderea internaţională şi reconcilierea socială", a completat Dan Voiculescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ