Voiculescu, despre apariţia la DNA cu o singură lentilă: E limpede că am lansat o modă

| 30 iul, 2013

Dan Voiculescu scrie pe blogul său personal că prin apariţia sa de ieri, de la DNA, cu o singură lentilă la ochelari, a lansat o modă şi o oportunitate pe piaţa oftalmologică.

"Am auzit deja o multime de speculatii in privinta aparitiei mele de azi la DNA cu o singura lentila.

Ba ca am vrut sa arat cum se vede lumea dintr-o perspectiva trunchiata (ca atunci cand iti lipseste-un ochi), ba ca asa ar arata justitia partizana din Romania (care, in loc sa fie oarba, trage cu ochiul intr-o singura directie), ba ca am sugerat ca marinarul are de infruntat de-acum un pirat in toata regula.

Oricum ar fi, e limpede ca am lansat o moda si am descoperit o oportunitate pe piata oftalmologica, drept pentru care nu m-ar mira sa vad in urmatoarele zile o “solidaritate a ochelarilor c-o singura lentila”.

Care, vai, amintesc flagrant de Legea Talionului, singura lege care pare sa se aplice in Romania de azi adversarilor Suspendatului: ochi pentru ochi. Asta, desigur, pentru cine are ochi sa vada…, scrie Dan Voiculescu pe blogul său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ