Vosganian: E limpede, nu avem talent la alianţe

| 05 apr, 2014

Experienţa ultimilor 25 de ani a arătat că românii nu prea au talent privind alianţele, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian, care a afirmat că, dacă se doreşte unificarea dreptei, atunci ea trebuie realizată în jurul PNL.

'E greu să spun românilor ce urmează. PSD cu PDL s-au aliat, PDL cu PNL s-au aliat, PNL cu PSD s-au aliat. Aşadar, nu mai există nicio variantă pe care să o propunem pentru alianţă. Eu am condus un partid de dreapta. În 1998 visam la unificarea dreptei din România. Mi-am dat seama însă imediat că este un mesaj prea puternic şi o responsabilitate poate prea mare pentru noi aşa că am decis să fuzionăm cu PNL. Experienţa acestor 25 de ani a arătat că noi, românii, nu prea avem talent privind alianţele. Nu vreau să spun cine este de vină. Vreau să spun că PNL a evitat conflictele, dar a spune că noi suntem buni şi toţi ceilalţi sunt răi nu ne ajută să ajungem la un rezultat. E limpede, nu avem talent la alianţe', a spus Vosganian, la Conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene a PNL Iaşi. 

El a subliniat că o dreaptă puternică trebuie să fie realizată în jurul unui singur partid. 

'Noi am mai încercat odată să luptăm împotriva PSD, cu Convenţia Democrată. Amintiţi-vă ce a ieşit din asta. Acesta este mesajul pe care îl dau acum în numele meu, fără a mă consulta cu alţi colegi - dacă vrem să facem o dreaptă puternică, ea trebuie realizată înăuntrul PNL', a punctat Vosganian. 

Sâmbătă, peste 700 de delegaţi ai PNL din Iaşi vor vota viitoarea structură a conducerii organizaţiei judeţene, la funcţia de preşedinte candidând preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei, şi fostul vicepreşedinte al CJ Victor Chirilă. De asemenea, vor fi aleşi membrii Biroului Permanent Judeţean al partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ