Vrei relaxare totală? Care este jobul IDEAL pentru amatorii de SEX

| 19 sep, 2014

„The Cannabist”, un site de stiri, a postat una dintre cele mai surprinzatoare oferte de angajare pentru pozitia de redactor, saptamana trecuta. „Poti scrie despre sex concentrandu-te cu ajutorului consumului de iarba, incepand cu data de 1 octombrie”, a anuntat publicatia americana.

 

Cum era de asteptat, nu a durat mult pana cand vestea s-a raspandit pe retelele de socializare, unde au inceput sa apara si primele glume pe seama  ineditului loc de munca.   
„Redactorul nostru va scrie despre relatii, intimitate, probleme de gen si tot ce are legatura cu sexul intr-o lume in care marijuana este legala si prezenta destul de des in dormitoare. Redactorul poate scrie si despre propriile experiente, despre moda, despre produse care au legatura cu subiectul si va raspunde intrebarilor cititorilor. Aceasta pozitie este platita, iar candidatul ideal este cel care este dispus sa se dedice locului de munca si sa isi asume ce scrie”, mai scrie in anunt, potrivit adevarul.ro. Publicatia „The Cannabist” s-a lansat cu cateva zile inainte ca in statul American Colorado sa fie legalizata marijuana, pe 1 ianuarie 2014.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ