VREME neașteptată în următoarele două zile. Anunțul meteorologilor

| 04 ian, 17:11

Vremea se încălzește din nou. Deși se apropie Boboteaza, zi în care se spune că este cel mai frig din tot anul, de data aceasta vor fi maxime chiar și de 15 grade Celsius.

VREMEA VINERI

Vineri, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mult mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei din an; temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade in estul Transilvaniei și 10 grade la Resita si Constanta, poate si 11 grade pe litoral. În vestul și nordul țării, înnorările vor fi mai persistente si pe arii mai extinse în special în prima parte a zilei; vor fi ploi în Banat și Crișana, predominant ploi în Maramureș și nordul Transilvaniei, iar la munte precipitații mixte ce pot favoriza depunerea de polei. În celelalte regiuni cerul va avea doar înnorări temporare. Vântul va avea unele intensificări în zona înaltă de munte. Dimineața pe arii restrânse va fi ceață, potrivit REALITATEA TV.

În Bucureşti, –2…-1 grad dimineata si 7-8 grade la amiaza. Vor fi condiții de ceață.

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, valorile termice, în creștere semnificativă față de vineri, vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade la Miercurea Ciuc și 15 grade în sudul Banatului, la Reşiţa 15. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales la începutul zilei în nordul țării unde izolat va ploua slab. Vântul va avea unele intensificări în regiunile vestice și pe crestele montane. Îndeosebi dimineata, în zonele joase de relief cu precădere din sudul și estul teritoriului, local va fi ceață.

În Bucuresti, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă, cu 0 grade dimineata, poate –1 grad in imprejurimile orasului si o maximă de 12...13 grade.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ