Circulaţie întreruptă pe tronsoane din A2 şi 10 drumuri naţionale

| 01 feb, 2014

VREMEA. Traficul rutier este întrerupt sâmbătă dimineaţă, din cauza zăpezii, pe tronsoane din A2 şi 10 de drumuri naţionale din judeţele Constanţa, Tulcea, Galaţi şi Călăraşi, informează Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR)

Potrivit datelor centralizate la 9.30, circulaţia rutieră este întreruptă temporar pe tronsonul Lehliu - Feteşti al autostrăzii A2 (Bucureşti - Constanţa).

De asemenea, nu se circulă pe DN22A Nalbant - Nicolae Bălcescu - Ciucurova (judeţul Tulcea), DN22D Măcin - Caugagia (judeţul Tulcea), DN22E Garvăn - I. C. Brătianu (judeţul Tulcea), DN22F Horia – Nalbant (judeţul Tulcea), DN24D Vârlezi şi Tuluceşti (judeţul Galaţi).

Traficul rutier este întrerupt şi pe DN3 Călăraşi - Murfatlar (judeţul Constanţa), DN39B pe raza localităţii Olimp (judeţul Constanţa), DN39C pe raza localităţii Neptun (judeţul Constanţa), DN39D pe raza localităţii Jupiter (judeţul Constanţa) şi DN3C Constanţa - Ovidiu.

Infotrafic mai precizează că pe alte opt drumuri naţionale sunt instituite restricţii privind masa totală maximă autorizată a autovehiculelor rutiere. Astfel, pe DN10 Cislău (judeţul Buzău) - Braşov, DN23 Olăneasca (Brăila) - Brăila, DN2C Costeşti - Padina (judeţul Buzău) şi DN3 B Călăraşi - Feteşti (judeţul Ialomiţa) nu au voie să circule autovehiculele de peste 7,5 tone, iar pe DN22A Saraiu - Hârşova (judeţul Constanţa) şi DN24D Bălăbăneşti - Vârlezi (Galaţi), cele peste 3,5 tone.

În plus, pe DN22, pe tronsonu l Râmnicu Sărat (judeţul Buzău) - limita cu judeţul Brăila, este restricţionată circulaţia autovehiculele cu masa de peste 3,5 tone, iar în judeţul Tulcea, pe sectoarele Jijila - Garvăn şi Văcăreni - Isaccea ale DN 22, se circulă alternativ, pe un singur sens de deplasare, cu restricţie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone. În continuare, de la Isaccea la Tulcea , Babadag şi Ovidiu (judeţul Constanţa) se circulă pe ambele sensuri de deplasare, cu restricţie pentru autovehiculele de peste 3,5 tone.

Pe DN7C, între kilometrii 57 şi 104 (în zona localităţii argeşene Arefu), nu voie să circule autovahiculele de peste 7,5 tone. Poliţiştii de la Rutieră le reamintesc şoferilor participanţilor că, până la sfârşitul lunii iunie, sectorul de drum al DN7Ccuprins între kilometru 104 (Piscu Negru) şi 130+800 (Bâlea Cascadă) este închis, ca în fiecare iarnă.

Infotrafic mai informează că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din Serbia, autorităţile din această ţară au oprit temporar circulaţia rutieră pentru autovehiculele de marfă cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, care vin dinspre punctele de trecere a frontierei cu România, din localităţile Jimbolia şi Stamora Moraviţa ale judeţului Timiş şi din localitatea Naidăş a judeţului Caraş-Severin. În schimb, este permisă circulaţia acestora dinspre punctul de trecere a frontierei Porţile de Fier I al judeţului Mehedinţi.

În consecinţă, nici autorităţile române nu permit ieşirea din ţară a autovehiculelor de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, acestea fiind oprite în parcările de pe drumurile naţionale care converg spre punctele de trecere a frontierei, anterior menţionate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ