Brăila, izolată de lume. Toate drumurile naţionale şi judeţene au fost închise

| 29 ian, 2014

Autorităţile brăilene au decis, miercuri seară, închiderea tuturor drumurilor judeţene, ca măsură preventivă, după ce, în cursul zilei, au dispus închiderea drumurilor naţionale, o dată cu intrarea în vigoare a codului roşu de viscol şi ninsori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, colonelul Ștefan Stoian, decizia închiderii tuturor drumurilor judeţene şi naţionale a fost luată ca măsură preventivă, întrucât în judeţ ninge extrem de puternic, iar viscolul face ca vizibilitatea să fie redusă aproape de zero.

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a constituit 15 filtre permanente care acţionează în locurile special dispuse pe raza judeţului Brăila, pe drumurile naţionale şi judeţene, conform analizei tactice rutiere de dirijare a traficului, pentru informarea conducătorilor auto şi redirecţionarea acestora", a declarat, miercuri, Stoian, care a mai precizat că bacurile nu mai fac treceri spre judeţul Tulcea şi spre Insula Mare a Brăilei.

Potrivit lui Stoian, la ora transmiterii acestei ştiri, în judeţul brăila sunt izolate aproape 30 de sate din 12 comune şi din oraşul Ianca.

Pentru a face faţă viscolului şi zăpezii, autorităţile brăilene au solicitat ajutor din partea judeţului Bacău, o sută de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău urmând să fie mobilizaţi în zonă pentru a participa la acţiuni de deszăpezire alături de forţelor locale.

Infotrafic anunţa, miercuri după-amiază, că traficul rutier a fost închis pe toate drumurile naţionale din judeţele Călăraşi, Tulcea şi Brăila, din cauza viscolului şi a vizibilităţii reduse.

Citeşte şi: Ce înseamnă Codul Roşu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ