VULNERABILITĂŢILE lui IOHANNIS DEZVĂLUITE în profilul PSIHOLOGIC

| 11 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta şi Klaus Iohannis au fost cei mai comentaţi şi analizaţi oameni din România în ultima perioadă, iar acum misticul Oreste îi prezintă pe cei doi din perspectiva Metafizicii Chineze.

Cum este perceput Klaus Iohannis, conform Metafizicii Chineze:

Ii place sa comande si mai ales sa fie ascultat fara cracnire. Il plictiseste rutina si mai ales are nevoie sa se simta liber, neconstrans. Are o sensibilitate evidenta catre putere si pozitii sociale inalte. Universul sau interior este foarte bogat si dinamic contrastand evident cu infatisarea lui bonoma si calma.

Citeşte şi: La cum arată opinia publică, Ponta e deja președinte

Vulnerabilitatile lui sunt legate de neintelegerea conceptelor de compasiune si duhovnicie si o destul de slaba relationare cu neamul din care face parte, ca minoritar, scrie codulluioreste.

Are un caracter ferm, imuabil, atras de buna starea materiala, este melancolic si contemplativ. Foarte bun mediator. Se simte in largul sau in societate, putand fi un partener de discutii sarmant si interesant. Nu este un tip de actiune, intrucat este foarte temator in privinta esecului, insa nu suporta pierderea timpului, ceea ce il face destul de eficient si de pragmatic.Nu prea are incredere in sine si tomai de aceea vorbeste incet, putin si foarte calculat. Pe linia paterna mosteneste sentimentul de dreptate, justitie si prietenie, iar de la mama, dobandeste sensibilitate si pasiune pentru mistere si traditii.

De asemenea, este Cinstit, demn, hotarat si adept al dictonului: “grabeste-te incet”.

Citeşte şi: Iohannis și dragostea de funcții

Din perspectiva Metafizicii Chineze, Victor Ponta are urmatorul profil comportamental:

Este un traditionalist, atasat valorilor materiale, harnic si muncitor, se potriveste mai bine in postura de executant decat de lider. Este marcat de o tragedie din trecut, pe care a “zavorat-o” in abisul inconstientului.
De la neamurile sale mosteneste pozitiv: stralucire si ingeniozitate in proiectele care-l anima, dar ca patern negativ: siretenie, egocentrism si chiar o mare dualitate.

Vulnerabilitatile sale tin de exercitarea propriei vointe, aluneca destul de usor in stari depresive si nu intelege foarte bine  conceptul de spiritualitate.

Bonom, gurmand, fire foarte curioasa si oportunista.Are o imaginatie bogata, neincrezator si misterios. Foarte competitiv si critic, mai ales cu privire la ceilalti.   Prieten loial celor care i-au castigat incredrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ