Windows 9 ar putea debuta pe 15 aprilie 2015

| 13 ian, 2014

Microsoft ar putea lansa o nouă versiune a sistemului de operare Windows pe 15 aprilie 2015, transmite The Verge, care îl citează pe Paul Thurrott, un cunoscut blogger specializat pe sistemul de operare dezvoltat de compania americană.

Conform surselor lui Thurrott, Windows 9 va fi prezentat pentru prima dată de companie la conferinţa sa anuală cu dezvoltatorii, Build 2014, care se va desfăşura în luna aprilie a acestui an.

Puteţi discuta despre tehnologie şi partaja ştiri din IT interesante pe pagina comunităţii Facebook Tehnosfera >>>

Deocamdată nu se cunosc detalii tehnice despre Windows 9. Inginerii Microsoft vor începe efectiv lucrul la noul sistem de operare după conferinţa Build 2014.

Între timp, în aprilie 2014, utilizatorii de Windows 8.1 vor primi o actualizare gratuită, numită Update 1 sau GDR1. Potrivit unor informaţii, aceasta ar putea readuce „mult regretatul” meniu de start (pe care îl puteţi vedea în imaginea de mai jos, în Windows 7) în sistemul de operare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ