Zgonea: Suntem solidari cu omul Dragnea. Imi doresc un PSD modern în care un om cinstit să preia conducerea

| 25 apr, 16:23

Preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat luni că rămâne în continuare alături de "omul Liviu Dragnea", dar îşi doreşte un PSD modern, în care "un om cinstit şi corect" să preia conducerea.


"Suntem solidari cu omul Liviu Dragnea. Eu mi-am exprimat... şi cu toţi colegii mei discutăm despre funcţia de preşedinte al PSD. Ea trebuie să fie o funcţie frecventabilă, să fie o funcţie care să ne reprezinte, să ne insufle speranţă şi încredere că PSD ceea ce promite, de la criteriile de integritate până la programul politic şi politicile publice, îşi ţine întotdeauna cuvântul. S-a făcut un amestec între cele două, s-a creat o emoţie, este vorba de o decizie clară cu privire la leadership-ul pe care ţi-l asumi. Eu am fost alături de Liviu Dragnea şi rămân în continuare, dar aici nu e vorba de o chestiune emoţională a mea personală, este vorba de acest partid care trebuie să câştige alegerile. Am promis colegilor că mă voi abţine până miercuri de la orice comentariu", a susţinut Zgonea la Palatul Parlamentului. 

El a adăugat că îşi ştie limitele şi doreşte doar un singur lucru: "Un PSD modern, în care un om cinstit şi corect, decent şi responsabil şi integru să preia conducerea acestui partid într-o perioadă în care putem să câştigăm cu un scor zdrobitor alegerile locale". 

"Nu vreau ca vreunul dintre miile de candidaţi să fie în defensivă atunci când vin şi îşi prezintă proiectele pe care le au în faţa cetăţenilor. Este o opinie pe care mi-am exprimat-o, este parte a discursului preşedintelui PSD de la congres. Eu mi-am exprimat un punct de vedere şi am dreptul la opinie. Dacă în partidul pe care îl reprezint este un delict opinia, cei care m-au propus pentru cele două funcţii sunt cei care trebuie să ia o decizie", a menţionat Zgonea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ