Zgonea: Vom avea buget înainte de 10 decembrie, dacă Băsescu nu va retrimite documentul în Parlament

| 04 dec, 2013

Proiectul de buget pe anul 2014 ar putea fi aprobat înainte de 10 decembrie, însă acest lucru se va întâmpla numai dacă preşedintele Traian Băsescu nu va respinge documentul şi nu-l va retrimite spre aprobare în Parlament, a declarat marţi Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, după şedinţa camerelor reunite ale Legislativului.

'Dacă domnul preşedinte Traian Băsescu nu va trena lucrurile doar pentru a câştiga 2-3 procente din electorat, atunci pentru prima dată în ultimii 23 de ani vom avea buget înainte de 10 decembrie. Dacă însă preşedintele îşi păstrează atitudinea negativă, atunci mai mult ca sigur că ne vom revedea pe 27, 28 decembrie, pentru a revota proiectul de buget', a afirmat Valeriu Zgonea.

Potrivit acestuia, pentru ziua de miercuri a rămas de analizat bugetul asigurărilor sociale, care va fi prezentat de ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu. De asemenea, tot miercuri vor mai fi supuse dezbaterii o serie de rapoarte restante din ultimii 6-7 ani, cu privire la instituţii precum Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) sau Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM). 

Plenul Parlamentului a votat marţi toate articolele şi anexele proiectului de lege a bugetului de stat pentru anul 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ