Acuzaţii ŞOC: "Elena Udrea și Traian Băsescu fac jocurile PSD și alianță cu Gabriel Oprea"

| 30 oct, 14:44

Vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), deputatul Raluca Turcan, a declarat că fostul președinte al României Traian Băsescu și fostul ministru Elena Udrea "fac jocurile PSD-ului' și 'alianță cu Gabriel Oprea', afirmând că ultimele declarații "umilesc și jignesc mii de foști membri ai PDL".

Raluca Turcan consideră "lipsită de moralitate" declarația recentă a Elenei Udrea, care a spus că "dacă se apucă să scrie denunțuri, pe unii din PDL i-ar aștepta mulți ani de pușcărie".

"Mie mi se pare o declarație deșănțată și lipsită de moralitate. Cred că este reacția unui om hăituit, care pentru a se salva împroașcă cu noroi în stânga și în dreapta și este dispus să facă alianțe nocive. Din păcate, atât această declarație a Elenei Udrea, cât și declarațiile fostului președinte, Traian Băsescu, umilesc și jignesc mii de foști membri ai PDL, care au considerat că România este bine condusă, care au considerat că guvernarea fostului PDL este în interes public și care au considerat că adversarii politici ai dreptei sunt cei din PSD, în frunte cu Victor Ponta", a declarat vineri Raluca Turcan, într-o conferință de presă.

Citeşte şi: UDREA o pune la pământ pe Gorghiu. Ce a ascuns protejata lui Iohannis de ochii lumii

Raluca Turcan a mai afirmat că Traian Băsescu și Elena Udrea "se salvează prin intermediul PSD și UNPR".

"Ce vedem acum? Vedem o serie de declarații lipsite de moralitate și decență, vedem că atât Elena Udrea, cât și fostul președinte al României, Traian Băsescu, fac jocurile PSD-ului și lui Victor Ponta, că fac alianță cu Gabriel Oprea, că se salvează prin intermediul PSD și UNPR. Din nefericire, toate aceste derulări de evenimente sunt în dispreț față de cetățeanul de rând", a completat Raluca Turcan.

Vicepreședintele PNL a mai spus că, "un om politic, dacă are probleme în justiție, trebuie să aibă decența să își dea demisia din Parlament (...) și să se ducă să își demonstreze nevinovăția. Să duci mâna la nas, să împroști cu noroi, să faci tot felul de declarații tendențioase, poate să facă oricine."

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 dec, 14:42
OffedRabe
do you give potassium with lasix
ethinyl foligain p5 minoxidil The upheaval began here, after Russian potash producer Uralkali said it was pulling out of its sales partnership with Belarus, the linchpin of one of two groups in a global cartel commanding two thirds of a nearly 22 billion market for the fertilizer ingredient lasix France
01 noi, 22:30
Eva Sinai
Venituri suplimentare
Cum sa faci bani pe net! Acum s-a lansat un sistem care te invata simplu, pas cu pas, cu extrem de multe detalii, cum sa faci bani pe net. Vrei si tu sa stii cum sa faci bani pe net? E timpul sa lasi la o parte rutina serviciului si sa incepi o viata noua! La noi gasesti tot ceea ce ai nevoie: o echipa dinamica, multa seriozitate si, mai ales, posibilitatea reala si verificata prin care tu sa castigi bani!Poti lucra part-time de acasa! Cere acum detalii la adresa de email: [email protected]
01 noi, 14:35
Monica
*
Cum sa faci bani usor! Cu ceva inteligenta, poti invata simplu cum sa faci bani usor. Noi suntem o echipa in plina ascensiune si inca mai avem nevoie de persoane serioase cu care sa colaboram. Cu noi poti invata pas cu pas cum sa faci bani usor. Iti trebuie doar seriozitate, calculator si conexiune la internet! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
30 oct, 15:24
liviuioan
--- domnita ; ralu ---
-- draga STOLLLO ! , spune-i conservei cubaneze , sa numere atent voturile de la PARIS si LONDRA . Unii , multi , regreta acum pe cea de la care-CAPRITELE , vesele ; VENEAU si luau LUMINA .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ