Elena Udrea: Gorghiu a intrat prin lateral la DNA să nu o vadă jurnaliștii

| 30 oct, 12:26

Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Ludovic Orban și alți politicieni se cred protejați de sistem, dar se înșală și vor ajunge și ei victime ale abuzurilor, a susținut Elena Udrea. Aceasta a mai spus că Gorghiu a și trecut pe la DNA, dar a intrat în sediu prin lateral să nu o vadă jurnaliștii.

UDREA DNA. Elena Udrea consideră că deputații ar trebui spună răspicat faptul că au votat astfel nu pentru a o proteja pe ea, ci pentru că abuzurile trebuie oprite.

Aceasta a mai afirmat că a depus cererea de recuzare a procurorului care instrumentează noul său dosar deoarece nu are încredere în imparțialitatea sa. ”O să mă întorc la 14:00 la DNA. Vom vedea ce vor face procurorii, au posibilitatea să mă rețină. Nu m-ar mira să facă acest lucru de dragul imaginii.

Citeşte şi: Elena Udrea: O reţinere de 24 de ore nu ar putea să ajute cu nimic cauza, dar ar putea să fie un joc mediatic

Am recuzat procurorul pentru că am făcut două sesizări la CSM și mi se pare normal de vreme ce sunt lucruri pe care le-am sesizat. Este vorba despre modul în care s-au petrecut lucrurile în februarie, martie și aprilie: presiuni asupra unor oameni, unii au fost scoși din arest preventiv fără avocat și forțați să dea declarații despre mine...

Eu voi face declarații complete oricum în fața altui procuror sau în fața dânsei dacă mi se refuză cererea” a declarat Elena Udrea.

Aceasta a făcut o serie de referiri și la discursul pe care l-a ținut miercuri în Parlament. Ea a susținut că a modificat discursul inițial și a scos anumite persoane tocmai pentru a nu fi acuzată că face presiuni. ”Nu am negociat cu nimeni. Chiar am modificat discursul. Am scos nume, persoane, referiri la situații pentru a nu se considera că fac presiuni asupra cuiva, deși putem spune pentru că Parlamentul e un for democratic. Am preferat să țin un discurs general despre așa-zise lupte cu corupția ce dau ocazia unor lupte între două puteri ale statului. Discursul va rămâne în istoria pe termen scurt și va conta când vom reanaliza ce se întâmplă azi.

Oamenii ar trebui să recunoască bărbătește că nu au votat astfel pentru a o proteja pe Udrea, ci pentru că este prea mult. În cinci luni s-au certut trei arestări pentru Udrea. Nicăieri în lume nu există așa procedură. Nici nu mi s-a luat vreo declarație, s-a cerut direct urmărirea penală.

Citeşte şi:  ALINA GORGHIU: Votul în cazul Udrea arată o înţelegere categorică între Ponta, PSD, Udrea, Băsescu şi Oprea


Ei să spună bărbătește că e prea mult <> . Cei care au votat contra au dat un vot corect și ar trebui să recunoască bărbătește. Parlamentul poate opri un abuz al puterii judecătorești.

Voi da declarații în fața procurorilor fără să fac dezvăluiri, dar am curajul să spun lucruri pe care toată lume ale știe, dar le ascunde sub preș. Sunt probleme ale societății pe care nu le rezolvăm dacă ne prefacem că nu sunt”, a spus Udrea.

Ea a mai afirmat că, în cadrul discursului din Parlament, ar fi vrut să se refere la Blaga, Gorghiu și Orban, dar și la alți politicieni care, în opinia ei, se cred protejați de sistem. ”În discurs am vrut să spun că cert Gorghiu, după cum Ponta e cercetat în dosarul Turceni-Rovinari, și ea trebuie să fie cercetată. Ea a și trecut pe la DNA, dar a intrat pe ușa din spate, nu pe unde sunt jurnaliștii. Am vrut să vorbesc și despre dosarul EADS, în care este pomenit Blaga. Și acela va fi un dosar în care vom vedea public că se vor forma acuzații împotriva sa. La adresa lui Orban de asemenea am putea auzi acuzații măcar în dosarul modului de finanțare a Transalpina. Alți colegi cred că sunt sub protecția sistemului sau că sunt apărați de Iohannis, dar sistemul are un obiectiv: să preia puterea nedemocratic. Gorghiu a intrat prin lateral la DNA. Eu eram în arest la vremea aceea. Numai unii sunt expuși presei când vin la DNA pentru că dacă apari la DNA mai ales cu cătușe cum am fost eu luni de zile deja ești condamnat în ochii opiniei publice. Parlamentarii ar trebui să spună bărbătește <>”, a declarat Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 noi, 10:37
Exilatul Gica
Gorghiu si Johannia
Sigur ca Udrea, asa cum este ea de implicata cu dosare in justitie, are dreptate cand se refera la liderii actualului PNL, parte a haitei PDL-PNL, din care si Udrea si basoiul au facut parte, si deci stiu foarte bine, ce si cum, se petrece prin culise.
Am rabdare in diaspora, sa o vad si pe Gorghiu si pe Blaga si Orban agatati de DNA, pe bune. Nu mai putin sau mai mult decat Ponta. Mai spun odata. Imi place sigla RPR, adica Rand Pe Rand.
Oare cand le va veni randul? In curand, doar sa mai scada putin sasul in sondaje. Rabdare si tutun !
01 noi, 10:54
nae
job
Rabdare - seriozitate – perseverenta =succesul
Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti mesajul « info » la adresa de email: [email protected]
01 noi, 08:32
Mircius
Ana- nu mai manca !
Sa-i ia justitia pe toti care au furat. S-a furat Bancorex-ul , stiai? BCR vandut si papat. Toata industria dusa de smecheri la fier vechi , stiai, Ana? Asta de la Iliescu si trupa lui de activisti pornind.
Ce a mai ramas acum sunt firimituri. Meritul lui Basescu este ca a format o justitie noua care, uite, incepe sa-i bage la bulau pe mafioti. Pentru asta lui Base ar trebui sa-i ridici statuie, nu sa-l musti aiurea de c.u.r, asa cum fac cei de la Latrina 3 .
31 oct, 23:56
Ana
Mereu Udrea.
Da nici ce ai facut tu nu a facut nimeni. Ia-l de minuta pe Traian Basescu si mergeti la inchisoare pe viata sa nu mai auzim de voi. Mafioti nenorociti. Cine il apara intr-atit pe Basescu ? Sau mai stii poate a impartit prada cu *cineva* prea multa protectie si tacere in privinta lui. Cine este acel cineva care este impotriva poporului pentru curul lui Basescu?
31 oct, 13:33
Rosca
Oferta
Cum sa faci bani pe net! Acum s-a lansat un sistem care te invata simplu, pas cu pas, cu extrem de multe detalii, cum sa faci bani pe net. Vrei si tu sa stii cum sa faci bani pe net? E timpul sa lasi la o parte rutina serviciului si sa incepi o viata noua! La noi gasesti tot ceea ce ai nevoie: o echipa dinamica, multa seriozitate si, mai ales, posibilitatea reala si verificata prin care tu sa castigi bani! Cere acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ