ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Iohannis: România lui Victor Ponta înseamnă corupţie, minciună şi frică

| 07 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE TURUL II. Candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) la Preşedinţia României, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la un miting electoral organizat la Galaţi, că românii trebuie să voteze schimbarea pentru că România lui Victor Ponta înseamnă corupţie, minciună şi frică.

ALEGERI PREZIDENTIALE TURUL II. 'Din păcate vedem în jurul nostru corupţie, minciună, vedem pe scurt ceea ce se numeşte România lui Victor Ponta. Este tristă România lui Victor Ponta. Eu şi generaţia mea am mai trăit aceste vremuri în care oamenilor le era frică să spună adevărul, în care duşmanii politici au fost puşi la zid, în care oamenilor le-a fost frică să-şi spună părerea la telefon. A fost în regimul comunist şi iată suntem în 2014 şi vedem cum din ce în ce mai mult în jurul nostru există corupţie, minciună şi frică. Asta este România lui Victor Ponta. Există o singură soluţie: să schimbăm tot. Trebuie să avem curajul şi să spunem: stop, punct şi de la capăt! Avem nevoie de alt preşedinte, de alt parlament, de alt guvern, de oameni competenţi în poziţiile publice', le-a spus Iohannis în faţa persoanelor prezente la mitingul de pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi. 

Klaus Iohannis fost însoţit la Galaţi de Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Ludovic Orban şi alţi lideri ai ACL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ