Joseph Daul, şeful PPE, un nou mesaj de susţinere pentru Iohannis

| 07 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Popularii europeni cer insistent formaţiunilor de centru-dreapta din România să îl susţină pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Contactat de România TV, directorul de comunicare al PPE a declarat că familia popularilor îşi menţine cererea formulată către membrii PPE din România, aceea de a-l sprijini pe Iohannis în turul II al prezidenţialelor.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Reacţia PPE survine după ce UDMR, care este membru al grupului popularilor europeni, nu le-a cerut explicit alegătorilor maghiari să voteze cu candidatul ACL.

"Reiterez importanţa mobilizării alegătorilor de centru-dreapta din România şi din străinătate pentru a-l susţine pe Klaus Iohannis. Partidele membre PPE din România - PDL, PNL, PMP, UDMR şi PNŢCD - şi centru-dreapta trebuie să fie unite, pentru a câştiga pe 16 noiembrie", se arată în mesajul şefului PPE, Joseph Daul.

Citeste mai mult pe RomaniaTV.net

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ