Cât te costă să-l scuipi pe Traian Băsescu? Adrian Zglobiu a aflat

| 24 noi, 2014

Judecătorul Valentin Mihai, din Judecătoria Constanţa, l-a condamnat pe Adrian Zglobiu la trei luni închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Aplicarea pedepsei închisorii stabilite a fost amanata pe un termen de supraveghere de 2 ani calculat de la data rămânerii definitive a prezentei. Pe durata termenului de supraveghere, Zglobiu trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă, scrie ziuadeconstanta.

Zglobiu a mai fost pus sa presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 40 de zile la Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanţa, cu sediul în Constanţa, sau Direcţia de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa.

Judecatoria Constanta a luat act că persoana vătămată, Traian Basescu, nu s-a constituit parte civilă. Zglobiu a mai obligat la plata către stat a sumei de 2.900 lei cu titlu de cheltuieli judiciare (2.500 de lei din faza de urmărire penală şi 400 de lei din faza de judecată). Decizia Judecatoriei Constanta nu este definitiva, ea putand fi atacata cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Citeşte şi:  Ce pedeapsă a cerut Adrian Zglobiu pentru că l-a scuipat pe Traian Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 noi, 2014
x-lescu
base
Cred ca Mindruta le-a dat o lectie de nota 10 celor de la RTV(Ghita)si va rog terminati cu BASE,vreau subicte la zi ,de actualitate,nu mai fiti slugarnici,faceti presa daca va pricepeti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ