Dan Şova: UDREA e invidioasă pe faptul că preşedintele Băsescu pare să îşi fi găsit moştenitorul în Iohannis

| 15 iul, 2014

Dan Şova, purtătorul de cuvânt al PSD, consideră că preşedintele PNL, Klaus Iohannis, urmează aceeaşi linie cu cea a lui Crin Antonescu de preluare a temelor lui Traian Băsescu şi se declară convins că Elena Udrea este invidioasă pe faptul că preşedintele Băsescu pare să îşi fi găsit moştenitorul în actualul lider al PNL.

Citeşte şi: Buldogul Blaga miroase planul lui Udrea pentru preşedinţie

'Din păcate, vedem că, după ce predecesorul său la conducerea PNL, domnul Antonescu, preluase temele şi discursul lui Traian Băsescu, domnul Iohannis urmează aceeaşi linie. Am convingerea că la acest moment doamna Elena Udrea este invidioasă pe faptul că preşedintele Băsescu pare să îşi fi găsit moştenitorul în Klaus Iohannis', afirmă Dan Şova.

El declară că PNL şi PDL joacă rolul de continuatori ai regimului Băsescu, cu Klaus Iohannis pe post de port-drapel, şi precizează că a fost 'foarte urât surprins' să vadă că declaraţiile de luni seara, de la ora 19,00, ale preşedintelui PNL au reprezentat practic 'aproape o recitire' a argumentelor invocate de Traian Băsescu împotriva reducerii CAS, cu o oră înainte.

Citeşte şi: Traian Băsescu îşi face campanie pe Facebook cu înregistrarea pe tema CAS

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ