Buldogul Blaga miroase planul lui Udrea pentru preşedinţie

| 13 iul, 2014

Recunoscut mai degrabă pentru docilitatea sa, buldogul Blaga pare a avea şi un miros bun, adulmecând de la depărtare intenţiile prezidenţiale ale doamnei Elena Udrea. Ce-i drept, meritul liderului PDL nu este unul atât de mare, în condiţiile în care nimeni nu a luat în serios candidatura lui Cristian Diaconescu.

Prezent la Interviurile DCNews, preşedintele PDL Vasile Blaga a afirmat cu multă siguranţă că adevăratul candidat al PMP va fi nimeni altul decât şefa Mişcării Populare, Elena Udrea. De altfel, în opinia lui Blaga, dezideratul prezidenţial al Elenei Udrea este singurul lucru care a stat la baza desprinderii de PDL şi înfiinţării PMP-ului. Preşedintele PDL este de părere că toţi cei care au migrat de la PDL la PMP nu au avut vreun un motiv întemeiat, altul decât a-i servi interesele personale ale Elenei Udrea.

“Elena Udrea şi cei care au plecat de la noi nu au niciun motiv de a-şi face partid decât ambiţiile personale şi clar de a deveni preşedintele partidului în două etape, cum va fi ea. Elena Udrea va fi candidat la Preşedinţie. Doamna Udrea va fi candidatul, la momentul potrivit, în 2014, la alegerile prezidenţiale, nu Cristian Diaconescu. Niciunul dintre aceşti domni care ne-au părăsit nu au avut niciun motiv să o facă pentru că nu au avut niciun proiect personal pe care nu-l puteau face în PDL, decât să o susţină pe Elena Udrea”, a declarat Vasile Blaga.
Totodată, buldogul a avut şi un cuvânt pentru nemulţumiţii care au părăsit deja Mişcarea Populară, precum fostul ministru de Externe, Theodor Baconschi. Liderul PDL s-a declarat sceptic în privinţa unor posibile întoarceri în partid, întrucât “dezertorii” nu au lăsat loc de bună ziua în momentul în care au părăsit PDL-ul şi au trecut în barca Elenei Udrea.
“Acum pleacă unul câte unul. Nu vin înapoi la noi, nu cred că şi-ar dori să revină în PDL în momentul acesta. Şi în politică mai trebuie să laşi loc de bună ziua. Atunci când principala ţintă a ta este PDL şi nu PSD sau PNL, până la urmă am candidat împotriva PSD şi PNL, şi, tot timpul, de dimineaţă şi până seară, ţinta ta este PDL, nu laşi loc de bună ziua”, a mai afirmat buldogul Blaga.
Lovit în orgoliu după momentul “Adio PDL” din primăvara anului trecut, Blaga arată că rănile sunt departe de a fi închise, urmărirea intereselor personale ale fiecăruia ducând la destrămarea “famigliei” portocalii. Astfel, cei care vorbesc astăzi despre nevoia de unificare şi de unitate a dreptei nu sunt în fapt altceva, decât artizanii fărâmiţării ei.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 iul, 2014
Victoria
MRU presedinte!
Domnule Blaga,singurul care are sanse reale sa ajunga prezidentiabil este MRU. Iohannis este doar competitorul preferat de PSD (fara discurs politic, fara viziune, cu o imagine patata, dornic de a se cocota pe cea mai inalta functie a statului) si mai mult decat atat, este omul care l-a tradat pe Antonescu, cel care la impus in politica mare. Domnul Predoiu are toate atuurile, dar din pacate nu are notorietatea necesara.Ati intuit bine dorinta nerusinata si nemasurata a Elenei Udrea de a ajunge presedintele Romaniei, fapt ce mi-a demonstrat ca aveti fler si o buna intuitie. Sustineti-l pe MRU si faceti o opozitie constructiva!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ