Geoană către Vanghelie – bă, ne-ai deconspirat

| 30 noi, 2014

După 48 de ore, cel pe care Marean îl voia președinte al PSD, „Mihaela, dragostea mea!” Geoană a simțit nevoia să iasă public și să se delimiteze de declarațiile lui Vanghelie, știind că dacă vrei să iei frâiele unui partid, nu e tocmai în regulă să îl sabotezi. În niciun caz nu e în regulă să faci acest lucru public.

Iute la mânie și prost de gură, la doar câteva ore de la excluderea sa din PSD, Marean Vanghelie a demonstrat publicului că toate motivele pentru care a fost dat afară din partid sunt reale. Invitat la un post de televiziune pe care se zvonește că l-ar finanța, în emisiunea unui moderator care cunoaște mai bine buzunarele politicienilor decât ei înșiși, Vanghelie a început să tune și să fulgere că are parlamentari ai PSD la mână și că va face tot ce îi stă în putință să destabilizeze PSD și să dea jos guvernul.

Citeşte şi: Geoană se dă pesedist, dar își atacă partidul mai ceva ca un macovist

După 48 de ore, cel pe care Marean îl voia președinte al PSD, „Mihaela, dragostea mea!” Geoană a simțit nevoia să iasă public și să se delimiteze de declarațiile lui Vanghelie, știind că dacă vrei să iei frâiele unui partid, nu e tocmai în regulă să îl sabotezi. În niciun caz nu e în regulă să faci acest lucru public.

Citeşte şi: Geoană se crede soluția la orice, deși nimeni nu îl bagă vreodată în seamă

Geoană le-a spus reporterilor care l-au întrebat dacă va vota o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta că nu va contribui „în mod deliberat la căderea unui Guvern PSD chiar dacă Ponta nu merită să fie şeful PSD” și că știe să facă o disctincție între „interesele mai largi ale partidului şi o persoană sau alta”. Așadar, Geoană e cel cu capul, iar Marean cel cu mușchii.

Citeşte şi: Atac fără precedent al lui Geoană: Bucuraţi-vă cât mai aveţi timp ! Cel târziu în martie, veţi fi şomeri!

Încercarea lui Geoană de a drege busuiocul a venit însă prea târziu, după ce amenințările lui Vanghelie au făcut ocolul internetului. „Guvernarea PSD nu va mai putea să dureze foarte mult. Cât va dura, va dura, dar nu va fi cu o sabotare din interior, nu este stilul meu, nu fac aşa ceva”, s-a mai disculpat acesta. E adevărat, n-o face Mircică, dar o face Marean, care n-are nici o problemă în a distruge partidul pe care cu atâta patos le spunea telespectatorilor că îl iubește, partidul pentru care ar fi muncit în ultimii 25 de ani. Poate ar trebui să îi spună cineva că realizarea intereselor proprii nu înseamnă „muncă pentru partid” și că în nici un caz ștampilele cu „Garantat Vanghelie” sau vanghelioanele sale au contribuit la crearea unei imagini pozitive pentru PSD.

Citeşte şi: Ion Cristoiu a DEMASCAT planul DIABOLIC a lui Iohannis împotriva lui Ponta

Geoană și Vanghelie sunt în aceeași oală, au planuri comune în ceea ce privește conducerea PSD. Diferența dintre cei doi este că unul se comportă ca un politician, știe ce să spună în privat și ce să declare în public, în timp ce celălalt abia dacă reușește să-și țină gura și dă totul din casă. Acum e târziu, Ponta și ai lui știu la ce să se aștepte, așa că intervenția lui Geoană a fost mai degrab un avertisment public pentru Vanghelie: bă, taci din gură că ne strici planurile!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 dec, 2014
Arhimede
Geoana un...
Geaona un prostovan. Mare dreptate a avut Iliescu.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ