IMPRESIONANT! Gestul emoţionant făcut de ELENA UDREA la Curtea Supremă

| 25 feb, 15:08

Ruxandra Dragomir a aşteptat-o pe Elena Udrea la ieşirea de la Înalta Curte, de unde fostul ministru urmează să afle astăzi dacă va fi arestată în cazul "Gala Bute".

La ieşirea din sediul Înaltei Curţi, fostul ministru al Dezvoltării a îmbrăţişat-o pe Ruxandra Dragomir.

Cu lacrimi în ochi, Udrea a afirmat că a rămas dezamăgită de atitudinea unor persoane care au dat declaraţii în faţa procurorilor.

”A trebuit să vorbesc despre lucrurile pe care le-am făcut ca ministru. Eu sunt mândră de ce am realizat ca ministru. Este trist că lucrurile pe care le-ai făcut bine sunt puse sub semnul întrebării de oameni care au fost acolo. O mulţime de oameni nu au curajul să-şi asume lucrurile pe care le-au făcut”.

Citeşte şi: SENZAŢIONAL! Ce nu a RECUPERAT Elena Udrea din arest

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mar, 09:58
Kostynson
Ce-i cu voi?
Ce se intampla pe site-ul obiectivului ca numai Udrea, Basescu si imprejurimile lor se poate vedea...? Asta seamana a spalare de creier si propaganda anti-Base si restul lumii ce-l inconjoara. Nu pot spune ca Udrea e "curata" politic, dar ce incercati voi pe toate posturile tv (Romania TV , Antene) e cat se poate de vizibil. Faceti jocul PSD si al Varanului. Nu sunteti deloc neutri, profesionisti. Nu ma mira faptul ca nimeni nu mai posteaza comentarii pe aici...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ