Kelemen Hunor sesizează Poliţia în legătură cu pliantele anti-Iohannis în limba maghiară

| 12 noi, 2014

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri, la Sfântu Gheorghe, că în cursul zilei de joi va depune o plângere la Poliţie în legătură cu pliantele anti-Iohannis în limba maghiară, distribuite în judeţele Covasna, Harghita şi Mureş, pe care apar imaginea sa şi a fostului lider al Uniunii, Marko Bela.

Kelemen Hunor a declarat, într-o conferinţă de presă, că UDMR se delimitează de aceste pliante şi că a sesizat Biroul Electoral Central. 

'Nu există nici acordul meu, nici acordul domnului Marko pentru aceste pliante, nimeni nu ne-a întrebat. Nici nu sunt din punct de vedere legal ok, nu scrie cine le-a editat, cine le-a tipărit, cine le-a comandat. Azi am pregătit o plângere pe care o voi semna şi o voi depune mâine (joi - n.r.) la Poliţie în nume personal (...) Azi am depus şi la BEJ, şi la BEC plângere în numele UDMR, deci ne delimităm de aceste pliante. Eu cred că cei care au făcut acest lucru nu ştiu foarte exact cine sunt, au greşit enorm de mult şi efectul va fi exact invers. Cei care au făcut nu cunosc comunitatea noastră, cam cum gândesc oamenii de aici şi pe noi nu ne-au întrebat. Suntem extrem de revoltaţi (...) şi eu nu pot accepta astfel de mijloace şi modalităţi de a face campanie. Dacă noi vrem să face campanie ne asumăm noi campania, dar nu pot fi de acord ca cineva să folosească astfel de modalităţi şi să încerce să trimită în numele nostru nişte mesaje', a afirmat Kelemen Hunor. 

El a spus că pe pachetele trimise Poştei Române spre distribuţie scrie PSD, însă şi social-democraţii se delimitează de acestea. 'Cineva a trimis la Poştă aceste pachete, nu ajung aşa la Poşta din Sfântu Gheorghe, şi la Harghita sau Mureş. Cineva a comandat, cineva a făcut un contract, cineva a plătit. Repet, noi ne delimităm de aceste pliante, nu avem nicio legătură (...) Am verificat coletele, vă spun ce scrie pe ele, scrie PSD. Şi nu ştia PSD Covasna, habar n-avea, nu ştia nici Harghita, nici Mureş, deci nu cei de aici au făcut şi nici nu sunt convins că e făcut de PSD. Avem poze de pe colete, dar până nu verificăm aceste informaţii nu intru în acuzaţii şi speculaţii. Deci UDMR nu are nicio legătură cu aceste pliante şi nici colegii din PSD Covasna, Harghita şi Mureş, că am vorbit cu ei', a declarat Kelemen Hunor. 

Pe pliantele apar fotografiile lui Kelemen Hunor şi Marko Bela şi mesajul 'UDMR nu îl susţine pe Iohannis'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
miha
INFORMATII
OFERTA ATRACTIVA DE JOB-LUCRAND DOAR 3 ORE PE ZI DE LA CALCULATORUL TAU DE ACASA CONECTAT LA INTERNET POTI CASTIGA CEL PUTIN 300 DOLAARI PE LUNA.OFERTA ESTE VALABILA PENTRU TOATE ZONELE TARII.PENTRU MAI MULTE DETALII TRIMITE”INFO” LA ADRESA [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ