Iohannis a fost sub cele mai pesimiste așteptări în dezbaterea cu Ponta

| 12 noi, 2014

Klaus Iohannis și-a dezamăgit puternic propriul său electoral în urma dezbaterii cu candidatului PSD-UNPR-PC, Victor Ponta. Cele mai pesimiste așteptări ale susținătorilor ACL au fost adeverite în cadrul emisiunii de la Realitatea TV.

„Ghinionul” l-a purtat pe Iohannis îi confruntarea cu Ponta prin comiterea unor gafe incredibile care au arătat cât de nepotrivit este candidatul ACL pentru funcția de Președinte al României.

Klaus Werner Iohannis a venit total nepregătit la confruntare, acesta arătând treptat în cadrul emisiunii că nu cunoaște lucruri elementare despre societatea românească. Iohannis nu a știut câți pensionari sunt în România, care e cea mai mare comunitate de români din Diaspora, cât este valoarea pensiei medii în România, cât valorează un punct procentual din TVA și a ezitat să răspundă și la întrebarea lui Victor Ponta legată de valoarea Produsului Intern Brut al României.

Iohannis s-a dovedit slab în dezbaterea cu Ponta, ba chiar dacă acesta nu se prezenta la începutul emisiunii nici măcar nu erau șanse să fie catalogat de cetățeni ca un candidat la Președinția României. Iar acest fapt a fost întărit de către unul dintre cei mai cunoscuți publicitari români, Bogdan Naumovici: „Dacă Iohannis nu se prezenta, pierdea doar cu 3 – 0”.

Citeşte şi: Iohannis a fost făcut KO fără măcar să se aducă în discuție lucrurile care îl pot îngropa

Din păcate, Klaus Iohannis a arătat din nou că nu stăpânește Constituția României, încurcând Articolul 84 cu Articolul 92 din legea fundamentală. De astfel, Iohannis a fost în trecut corectat de diverși jurnaliști pentru greșelile făcute în legătură cu încurcarea articolelor din Constituție, însă de data aceasta Iohannis a fost atenționat că a greșit chiar de către contracandidatul său, Victor Ponta.

Mai mult, candidatul PNL – PDL s-a dat victimă în cadrul dezbaterii electorale, cum să i s-a luat din minutele alocate și nu că nu a putut să vorbească. Și cumlea, la sfârșitul dezbaterii, când fiecărui candidat i s-a alocat un anumit interval de timp pentru a transmite un mesaj cetățenilor români, Iohannis a renunțat să mai vorbească, grăbindu-se, probabil, să părăsească cât mai repede platoul emisiunii.

Și asta în timp ce Victor Ponta a spus de foarte multe ori în emisiune că va rămâne la dezbaterea electorală cât timp va fi nevoie. Plus că Ponta a fructificat fiecare minut pentru a transmite cetățenilor obiectivele sale pentru România, precum și care va fi strategia în calitate de Președinte pe care o va abora în următorii ani 5 ani.

Iar ca o paranteză, Victor Ponta i-a adresat numeroase invitații lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere electorală până la cel de-al doilea scrutin al alegerilor prezidențiale, la care Iohannis refuza de fiecare dată pentru că dorea un teren neutru pentru dezbatere.

Și „terenul neutru” pe care Ioahannis l-a ales a fost Realitatea Tv, unde moderatorul și „fetele” sale au ridicat mingi la fileu pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis. Iar acest fapt a fost recunoscut chiar de Rareș Bogdan, moderatorul dezbaterii electorale: „Am ridicat de trei ori mingea la fileu, îmi venea mie să sar. Iohannis se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas”.

Prin urmare, Klaus Werner Iohannis și-a dezamăgit foarte mult susținătorii prin prestația foarte slabă în cadrul dezbaterii cu Victor Ponta. Faimoși jurnaliști, persoane publice, dar și simpli simpatizanți ai candidatului ACL s-au arătat prin reacțiile în mediul online profund dezamăgiți de Iohannis, care a pierdut foarte mult teren în fața contracandidatului, Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
miha
INFORMATII
OFERTA ATRACTIVA DE JOB-LUCRAND DOAR 3 ORE PE ZI DE LA CALCULATORUL TAU DE ACASA CONECTAT LA INTERNET POTI CASTIGA CEL PUTIN 300 DOLAARI PE LUNA.OFERTA ESTE VALABILA PENTRU TOATE ZONELE TARII.PENTRU MAI MULTE DETALII TRIMITE”INFO” LA ADRESA [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ