Klaus Iohannis, despre calităţile contracandidatului său, Victor Ponta

| 12 noi, 2014

Candidaţii ACL şi PSD la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, respectiv Victor Ponta, au avut, miercuri, un schimb de replici în cadrul dezbaterii electorale la care participă.

În momentul în care li s-a solicitat să vorbească despre calităţile celuilalt candidat, Ponta a spus despre Iohannis că este un politician 'mult mai abil' decât credea.

'E un politician mult mai abil decât credeam. Modul în care l-a dat jos pe Crin Antonescu, cel puţin pentru oamenii din jurul său, pentru Blaga, Ungureanu, poate fi un lucru bun. Domnia sa spune şi locuitorii din Sibiu spun că e un primar bun', a spus Ponta.

La rândul său, Iohannis a răspuns că Ponta poate vorbi despre orice, chiar dacă ştie sau nu despre ce e vorba.

'Contracandidatul meu are calitatea de a vorbi despre orice, oricât, indiferent dacă ştie sau nu despre ce e vorba', a spus Iohannis.

El a mai spus despre Victor Ponta, că, deşi este tânăr, este 'exponentul unui sistem foarte vechi' şi 'o persoană manevrată din umbră'.

CITESTE SI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ponta - Iohannis, a doua confruntare televizată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ