Klaus Iohannis rupe tăcerea despre pozele cu Dan Mihalache: O încercare jalnică de a discredita echipa mea

| 26 oct, 20:12

Klaus Iohannis a rupt tăcerea despre poze în care Dan Mihalache, șeful Administrației Prezidențiale, a fost surprins dormind la o întâlnire oficială în străinătate.

Citeşte şi: INCREDIBIL! Dan Mihalache a dormit buştean în faţa delegaţiei Serbiei FOTO

"Pur întâmplător, sunt parte centrală la aceste intâlniri şi vă spun aşa, la nicio întâlnire nu am constatat o astfel de poziţie. Dacă între întâlniri omul e în pauză, este cel puţin inadecvat să fie fotografiat şi să se creeze impresia că cineva din staff doarme în timpul unei întrevederi oficiale, e o incercare jalnică de a discredita echipa mea. Este curios dacă ne gândim că vizita a fost acum câteva luni, de ce nu s-au dat atunci? Dar poza se poate obţine de la surse", a declarat Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: L-am sfătuit pe domnul vicepremier Oprea SĂ-ŞI DEA DEMISIA. Comunicarea pe accident a fost CATASTROFALĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ