Klaus Iohannis vorbeşte ÎN PREMIERĂ despre soţia sa

| 14 noi, 2014

Klaus Iohannis dezvăluie cum se va comporta soția sa, Carmen Iohannis, în calitate de primă doamnă a României.

Întrebat, la Digi 24, cum se va comporta soția sa dacă va deveni președintele României, liderul liberal Klaus Iohannis a declarat ferm: „Ca o primă doamnă, va fi alături de mine, va avea și apariții publice. Va fi o prima doamnă".

Totodată, candidatul ACL la Președinția României a explicat și că soția sa, Carmen, deși îl susține, a avut o apariție discretă în această campanie electorală: "Asta este opțiunea mea, avem exemple și din lume unde politicienii vin cu toată familia în campanie, alții vin singuri. Eu nu vreau să-mi aduc toată viața privată în campanie, au făcut-o alții", a mai spus Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Cine este Carmen Iohannis? Lucruri neştiute despre posibila "Prima Doamnă"

Liderul PNL a dezvăluit și rolul pe care Carmen Iohannis l-a jucat la Sibiu, precizând că soția sa nu numai că știe foarte bine când să participe la evenimentele publice, ci și că nu are nimic a-i repoșa pentru modul în care se prezintă.

„La Sibiu a apărut, nu des, dar a apărut la evenimente publice, alături de mine. La teatru, la concerte, festivaluri, la recepții de rang foarte înalt. Bunăoară, când a venit Regele Belgiei cu Regina și am avut o recepție mare și frumoasă evident că m-a însoțit. Când a venit Marele Duce de Luxemburg, m-a însoțit. Știe foarte bine când este cazul să participe la evenimentele publice și pot să vă spun că are o prestație excepțională când o face", a spus Klaus Iohannis.

De asemenea, Klaus Iohannis a dat asigurări că soția sa va fi în continuare o prezență discretă. „Nu va fi zilnic la TV alături de mine, nu este stilul nostru. Până la urmă așa am hotărât împreună să parcurgem anii de politică", a explicat Klaus Iohannis.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ