PES îi urează succes lui Victor Ponta în turul II: Poporul român trebuie să aleagă o nouă direcţie

| 14 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Într-un mesaj postat vineri pe Twitter, în limbile engleză şi română, Partidul Socialist European (PES) i-a urat succes lui Victor Ponta în turul doi al alegerilor prezidenţiale ce se va desfăşura duminică.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul PSD-UNPR-PC la prezidenţiale a primit anterior mesaje de susţinere şi din partea vicecancelarului german şi lider al Partidului Social-Democrat german (SPD), Sigmar Gabriel, precum şi din partea liderului grupului social-democraţilor (S&D) din Parlamentul European (PE), Giovanni Pittella.

'Astăzi candidezi la preşedinţia României cu scopul de a da ţării şansa la un viitor mai bun. Sunt convins că vei avea succes şi îţi urez mult noroc', i-a spus lui Ponta vicecancelarul german, într-un mesaj video postat pe contul de Facebook al premierului.

La rândul său, liderul grupului S&D din PE a subliniat că România are nevoie de o schimbare de direcţie, de un preşedinte tânăr şi dinamic, care promovează solidaritatea dintre oameni. 'Dragă Victor, dragi prieteni, primul tur al alegerilor prezidenţiale s-a terminat, iar rezultatele au fost excelente! Vă felicit pentru curajul, convingerea şi conducerea bună de care aţi dat dovadă în timpul acestei campanii dificile. Dar bătălia politică încă nu s-a sfârşit. Sunteţi la un singur pas de obiectivul principal. România trebuie să aleagă după 10 ani sub un preşedinte de dreapta, poporul român trebuie să aleagă o nouă direcţie', a afirmat Giovanni Pittella în mesajul de susţinere adresat lui Victor Ponta pentru scrutinul de duminică.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În urma alegerilor europarlamentare din luna mai, grupul socialiştilor europeni (S&D) a obţinut 191 de mandate în Parlamentul European (PE) şi este singurul grup politic din PE în care se regăsesc reprezentanţi din toate cele 28 de state membre ale Uniunii Europene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ